Fritz Hansen fejrer 60 års jubilæet for Ægget™, Svanen™ og Dråben™ med eksklusiv jubilæumskollektion
Naturens ro og indbydende ægthed har været udgangspunktet for designprocessen bag 60-års jubilæumskollektionen. Tanken har været, at forene den berømte arv med et design, som er relevant i tiden. Resultatet er en kollektion, som appellerer til alle sanserne og med en mission om at forvandle naturlige materialer til personlige designobjekter. Materialerne varierer fra den bløde og elegante PURE læder til SERA uld, kendetegnet ved sin ekstraordinære holdbarhed og opsigtsvækkende farve til stellet, belagt med 23 karat guld. Alle materialer vil med tiden opnå patina og derved skabe et personligt udtryk. Hele jubilæumskollektionen kan opleves i Art & DesignSe mere om kollektionen > her

 

Med fejringen af 60-års jubilæet, har Frtiz Hansen valgt udelukkende at arbejde med de ypperste materialer. Dette indebærer ikke blot udseendet, men også følelsen, duften og materialernes aldringsproces. Særligt følelsen af materialet har været vigtig, da vi ønsker at kunden får en oplevelse af absolut eksklusivitet, omgivet af de blødeste og fineste kvaliteter når man sætter sig i møblet. De nye materialer reflekterer ikke blot Arne Jacobsens designs, men fremhæver også personligheden i hver enkelt stol fra top til bund.

 

PURE LÆDER
Det aniline læder fortæller med sin silkebløde overflade samtidig en visuel historie om sin unikke oprindelse. Ægte og uforfalsket skønhed træder frem i form af ar, insektbid og synlige nakkefolder. Mærker, som reflekterer læderets naturlige og levede liv. Farven vil blive mørkere med tiden, hvilket tilfører hver enkelt design personlighed, efterhånden som det bruges og modtager sollys.

 

23 KARAT GULD BELAGT
Basens klassiske aluminium overflade er belagt med 23 karat guld, hvilket tilføjer et yderligere eksklusivt udtryk til jubilæumskollektionen, som kun produceres i begrænset antal. Som med læderet vil basen skifte nænsomt karakter og farve med tiden. Glansen vil blive en anelse mindre blank og mørknes en smule, hvilket blot understeger, hvordan patina og tidens brug skaber personlige designs, som ældes med ynde.

Kontakt os her for et tilbud på møbler fra jubilæumskollektionen.