Håg fejrer 75 års fødselsdag med lancering af et ægte design ikon i et helt nyt design...

Siden slutningen af 1950'erne er alle HÅG stole produceret i den historiske norske by Røros.  Røros er kendt for håndværk og sin fantastiske natur. Mod slutningen af den engang blomstrende kobbermindustri var ankomsten af HÅG i Røros meget værdsat.

Vi er stolte af at være en helt integreret del af samfundet i og omkring Røros og for at fejre HÅG's 75 års fødselsdag, har vi produceret en helt speciel udgave af HÅG Capisco.

Vi har lavet en udgave med kobberlakeret aluminium til ære for Røros, vores arv og vores mange dygtige og dedikerede medarbejdere.

 

Tekstiler i bedste kvalitet

Til denne særudgave af HÅG Capisco har vi udvalgt tekstiler af højeste kvalitet for på bedste vis at komplimentere den varme sofistikerede glød i det børstede kobber.

HÅG Capisco "Copper Edition" er inspireret af arbejdet i kobberminerne, såvel som den naturlige skønhed, der omgiver Røros. Vi har kombineret nuancer af grønt og blåt, som ubesværet matcher det elegante kobber og dermed skaber en stilfuld helhed. Perfekt til både hjemmet og til arbejdspladsen.

 

Vejledende udsalgspris fra kr. 8.774,-  excl. moms

 

HÅG Capisco - Historien om et design ikon

Se filmen her:

 

Kontakt én af vores konsulenter for at høre mere om Capisco Cobber Limited Edition > Her