B & O åbner i Art & Design på Herningvej

På Herningvej er en større ombygning af butikken på 1. salen (Art & Design) i fuld gang. Den første weekend i september slår butikken nemlig dørene op for en Grand Opening af en helt splinterny B&O ”butik” i butikken. ”Vi har forhandlet igennem længere tid med B&O og endelig er alt på plads, og vi glæder os utrolig meget over at have fået forhandlingen af endnu et fantastisk dansk design brand i Art & Design” udtaler Ole Frydkjær Petersen.

 

Den nye B&O butik ligger fysisk placeret i Art & Design, som er et møbelhus som forhandler danske designklassikere inden for møbler, belysning samt interiør. Koblingen mellem boligindretning og B&O er helt oplagt. ” Vi deler i forvejen det samme kundegrundlag, og de bærende elementer i Art & Design er helt i tråd med B&O. Vi arbejder på at give kunder i butikken en inspirerende oplevelse, en stærk faglig rådgivning samt et stort og varieret udvalg af dansk design til konkurrencedygtige priser” slutter Ole Frydkjær Petersen af.

 

Til at bestyre den nye B&O butik har man ansat Martin Bæk, som tidligere har bestyret B&O butikken i Nygade. Martin står klar til igen at byde kunderne på fantastiske oplevelser inden for lyd, billede og design og nu i et inspirerende miljø sammen med andre store designklassikere. ”Vi glæder os til at byde både eksisterende og nye kunder velkommen i den nye butik, og husk at sætte kryds i kalenderen den 2., 3. og 4. september til vores Grand Opening – det bliver vildt…” udtaler Martin Bæk, bestyrer i B&O.

 

Man har allerede nu mulighed for at kontakte den nye B&O butik på telefon 7070 7473.

 

Foto: Ole Frydkjær Petersen, Martin Bæk og Christina Lykback Hintze (Area Retail Manager B&O) fotograferet i Art & Design.