A/S Zolutions - Art & Design
En virksomhed med traditioner og troværdighed...

Zolution er en virksomhed med rødder helt tilbage til 1946. Her cyklede Waldemar Kuszon rundt mellem sine kunder på en budcykel, og reparerede maskiner af alle slags i Lolland-Falsters virksomheder.

Fra skrivemaskiner og symaskiner udviklede virksomheden sig til også at sælge og reparere bogholderimaskiner, regnemaskiner, kopimaskiner og kontormøbler. Virksomheden hedder på dette tidspunkt Brdr. Kuszon og har bopæl i Slotsgade i Nykøbing F.

Efterhånden, som teknologien udvikles, udvides med salg af computere og administrationsløsninger og virksomheden etablerer en IT-udviklingsafdeling. Herefter kommer også salg af kontorforsyningsartikler - Brdr. Kuszon er nu totalleverandør til kontoret og flyttet til større lokaler på Englandsvej 2.

I 2006 skifter Brdr. Kuszon ejerskab og tager i den forbindelse navneskifte til Kuszon Zolutions. Virksomheden opruster med nye medarbejdere og udvider markedet til også at omfatte Sjælland. Kuszon Zolutions bliver også Canon Danmarks service- og salgsorganisation på Sydsjælland og Lolland-Falster.

I 2010 udvider Kuszon Zolutions endnu engang med købet af Design-møbelbutikken Art & Design Studio, beliggende på Herningvej 36 i Nykøbing Falster.

I 2012 indgåes et strategisk samarbejde mellem Kuszon Zolutions og JF Kontor & Data Services på Bornholm. JF Data overtager it-salg og support på Lolland-Falster og Sydsjælland. Kuszon Zolutions overtaget salg at kontorartikler og møbler på Bornholm.

I 2013 flytter indretningsafdelingen til Herningvej 36 (under Art & Design Studio) og firmaerne ændre navn til Zolutions og Art & Design og får i denne forbindelse nye logoer og en ny visuel identitet.

I november 2014 lægges de to firmaer sammen til ét: A/S Zolutions - Art & Design. Men markedsføres fortsat selvstændigt som Zolutions og Art & Design. 

I 2015 beslutter A/S Zolutions - Art & Design at købe ”Kontor Forsyningen A/S” med overtagelse den 1. april 2015. Virksomheden smelter sammen med A/S Zolutions - Art & Design og det samlede antal medarbejdere er nu ca. 50 ansatte. Zolutions har nu afdelinger i Nykøbing F, Næstved, Taastrup og på Bornholm.