Eftermiddagsbriefing om persondataforordningen

Onsdag d. 28. februar 2018, fra kl. 13.00 – 16.45

Zolutions – Art & Design og Business Lolland-Falster, inviterer jer hermed til eftermiddagsbriefing om den kommende persondataforordning.

Persondataforordningen – forstå den på den nemme måde...
25. maj er en vigtig dato for alle virksomheder. Fra denne dag kan dit firma risikere store bøder, hvis I ikke lever op til EU’s “General Data Protection Regulation”, også kendt som GDPR – eller: “Persondataforordningen”.

De nye regler handler om, hvordan virksomheder håndterer kundeoplysninger, og der er ingen vej udenom: de gælder for alle i hele EU.

Hvis din virksomhed endnu ikke er kommet i gang med at forholde sig til de nye regler, eller hvis I stadig befinder jer i en startposition, så er dette arrangement det helt rette for dig.

Vi har inviteret Ivan Sommer, der har titel af såvel “Digitaliseringsevangelist” som “Databeskyttelsesrådgiver” til at fortælle om de nye regler. Ivan kan som en af de få, der arbejder med dette komplekse område, trække Persondataforordningen ned på jorden og formidle i et klart og forståeligt sprog.

På denne eftermiddagsbriefing får du klarhed om, hvilken betydning Persondataforordningen får for dig og din virksomhed, og du kommer hjem med en guide til, hvad du skal gøre for at opfylde reglerne.

Oplægget varer to timer, men Ivan formår at blande det lovstoffet med humor og små historier fra virkeligheden. Dette er din chance for at få de tørre nødvendige informationer på den bedst fordøjelige måde. 

Ydermere vil Tina Høpfner fra ADVODAN komme med et oplæg omkring Ansvaret for at efterleve forordningen, og dermed undgå de enorme bødesanktioner ligger hos den enkelte virksomhed – og ADVODAN står klar til at hjælpe hermed. ADVODAN kan hjælpe ved at lave et juratjek af virksomheden.

Juratjekket indebærer en identificering af problemstillinger i virksomheden samt identificering af de forhold, som virksomheden skal være særligt opmærksomme på. Endvidere indebærer det udarbejdelse af guidelines samt interne og eksterne politikker – for hhv. HR, kunder og samarbejdspartnere – for korrekt implementering af forordningen.

…og så bliver der oven i købet også budt på kaffe og kage.

Vi ser frem til at se jer!

Tilmeld dig her HER

OBS: Begrænset antal pladser – først til mølle princippet.

Program:

13.00 Ankomst og let morgenmad
13.15 Oplæg ved Ivan Sommer
15.15 Pause og kaffe
15.30 Oplæg ved Tina Høpfner
16.15 Spørgsmål og afrunding
16.45 Tak for i dag

Adressen er:
Zolutions - Art & Design
Herningvej 36
4800 Nykøbing Falster