Canon overtager A/S Zolutions Art & Designs serviceaktiviteter

Canon Danmark A/S overtager med virkning fra den 24. oktober 2016 A/S Zolutions Art & Design serviceforretning, og overtagelsen omfatter selskabets print- og kopi-installationer.

Dette betyder at de serviceteknikkere, der har udført den daglige servicering af jeres print- og kopiinstallationer, er blevet ansat i Canon Danmark A/S og fortsætter med deres hidtidige opgaver. Samtidig kan vi oplyse, at servicetekniker Jan Kruse fortsat vil være ansat hos A/S Zolutions Art & Design i sin nuværende rolle i salgsafdelingen og som systemtekniker.

Den gode service, I har modtaget til dato, vil blive videreført i regi af Canon Danmark, og alle salgsaktiviteter fortsætter hos A/S Zolutions Art & Design. 

Skulle der være spørgsmål i forbindelse med overdragelsen af serviceforretningen, så er I naturligvis meget velkommen til, at kontakte os:

Direktør Ole F. Petersen, tlf. 4010 2243, mail: ofp@zolutions.dk

Salgschef Dennis Frydkjær, tlf. 2960 0000, mail: dgf@zolutions.dk


NYT TELEFONNUMMER TIL BESTILLING AF SERVICE OG SUPPORT

Med virkning fra mandag den 24. oktober 2016, bedes alle kundehenvendelser vedrørende service, hardware support og tonerbestilling rettes til Canon Contact Center:

Telefon: 82 33 31 44
Mail: service@canon.dk

Henvendelser vedr. Software support skal rettes til telefon 72 30 14 01.

Ved opkald til Canon Contact Center bliver vore kunder stillet direkte igennem til en kollega, som vil hjælpe med disse forespørgsler.

Åbningstiden for Canons Contact Center er:
Mandag – fredag fra 08.00 – 16.00.