Relancering af Gryden™

Vi har fornøjelsen af at genintroducere loungestolen Gryden™ designet af Arne Jacobsen.

Stolen blev skabt samtidig med Ægget™ og Svanen™ til SAS Royal-hotellet i København i 1959. Formen er den samme som det oprindelige design fra 1959 – vi har blot forbedret sædet og materialerne, så de lever op til nutidens standarder for komfort og holdbarhed. Gryden kommer i en lang række tekstiler og læder. Gryden er lille men behagelig, moderne men alligevel tidløs, og det er en original Arne Jacobsen-stol.

Oprindeligt var Gryden en del af indretningen af både SAS Royal-hotellets Orchid Bar og den forbløffende vinterhave. Stolen stod også på hver etage på hotellet lige over for elevatorerne og tog imod gæsterne som et genkendeligt mødepunkt. Med andre ord, Gryden var fast inventar på hotellet sammen med sine ikoniske søskende Ægget™ og Svanen™. Gryden er velegnet til både privat og offentlig brug med dens fornyede holdbarhed og tidløse kvalitet; egenskaber, der er typiske for Fitz Hansens måde at producere på og Arne Jacobsens måde at designe på.

Gryden fås i et bredt udvalg af stof- og lædertyper - inklusiv 3 nye eksklusive Fritz Hansen Colours; en klar lys pink, en varm jordfarvet terrakotta-orange og en dyb havblå.

Gryden kan købes fra 1. maj 2018 og stolen kan opleves i Art & Design.

Forelsk dig i Gryden™

Kontakt os her for et tilbud på Gryden