Smukke designklassikere til alle boligens rum

I vores detail butik Art & Design finder du et af landets flotteste udvalg af designmøbler, belysning og accessories. Vi har et stort udvalg af alle de populære danske møbeldesignere og leverandører. I vores webshop har du mulighed for at shoppe designvarer - med samme gode service!. Vi sidder altid klar til at hjælpe med spørgsmål om produkter, bestillinger m.m. Kontakt kundeservice på tlf. 7070 7473.

Besøg vores webshop artogdesign.dk og shop lækre designmøbler, lamper og interiør lige når det passer dig!
Vi fører alle top brands indenfor dansk design. 

Vi hjælper også meget gerne med at indrettet et funktionelt og harmonisk hjemmekontor. Kontakt os her for en snak om hvordan vi indrettet dit hjemmekontor, så det passer til netop dine behov og ønsker.

> Gå til webshoppen her

Designvarer med store rabatter med en personale rabataftale

Giv dit personale mulighed for at handle med store besparelser på artogdesign.dk. Din virksomhed har mulighed for at indgå en personale-rabataftale med Zolutions - Art & Design og derved give alle medarbejdere mulighed for privat at handle designvarer med store rabatter. Rabataftalen er helt GRATIS og uforpligtende, og du har som virksomhed intet med handlerne at gøre  - udover at formidle budskabet om rabataftalen til dine medarbejdere.

Ønsker du et tilbud på en personale rabataftale?

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.