Uniflow

Omkostningskontrol - for bedre kontrol med printbudgetter 
uniFLOW har et indbygget rapporteringssystem for alle dine print-, kopierings- og scanningsomkostninger. Så du kan se præcis, hvad du bruger, hvem der bruger, og hvordan du skal genindtjene udgifterne og styre økonomien.

Sikker print  - for sikker print af følsomme dokumenter
Med uniFLOW kan brugerne sende følsomme dokumenter til en hvilken som helst netværksprinter og først printe, når de er ved printeren. Så alle kan vælge, hvornår og hvor de vil printe, i sikker forvisning om, at deres dokumenter forbliver sikre.

Intelligent fordeling - for bedre printflow og omkostningsstyring
uniFLOW giver administratoren mulighed for at angive regler for, hvordan og hvor dokumenter skal printes. Derved undgår man store opgaver, der forårsager kø på desktop-printerne, og det sikrer økonomien via central styring af mængden af farveprint.

Avanceret scanning - gør fremstilling og distribution af information enkelt
uniFLOW giver brugerne mulighed for hurtigt og nemt at scanne og komprimere dokumenter fra Canons multifunktionelle enheder direkte til e-mail eller filsystemer som f.eks. Microsoft SharePoint eller Canons Therefore. Brugertilpassede workflows, der følger brugerne, giver en ensartet brugeroplevelse.

Dokumentsikkerhed - for bedre beskyttelse af virksomhedsoplysninger
Lækage af oplysninger er en meget alvorlig trussel i enhver organisation. Alle fortrolige data overvåges, og lækage af dyrebare oplysninger undgås.

Mobil print - til enhver printer fra enhver mobil enhed
uniFLOW giver din organisation mulighed for at printe via mobile enheder. Uanset om du sender dokumenter, der er gemt lokalt eller i cloud-baserede applikationer, kan du lade brugere eller gæster printe fra deres internetaktiverede mobile enheder uden at gå på kompromis med netværkssikkerheden.

Kontakt en af vores dygtige konsulenter for at høre mere om UNIFLOW på tlf. 7070 7473 eller på jak@zolutions.dk