ER DIN VIRKSOMHED KLAR TIL AFFALDSSORTERING?

Vi leverer løsninger til sortering af [ papir glas metal plastik mad ] affald

Affaldssortering der passer til jeres behov

Fra 1. januar 2023 blev der opsat krav om, at alle virksomheder affaldssorterer deres husholdningslignende affald efter samme kriterier som private husholdninger. Vi har her samlet alle vores bedste råd omkring affaldssortering, samt hvordan du som virksomhed sikrer, at du lever op til kravene.

Affaldssortering for virksomheder - hvad skal sorteres?

Hvilket affald skal sorteres i din virksomhed?

De nye krav omhandler kun husholdningslignende affald fra din virksomhed, og det drejer sig om de følgende 10 typer af affald: mad-, papir-, pap-, glas-, metal-, plast-, mad- og drikkekarton, tekstilaffald, farligt affald og restaffald. Nøjagtig som du kender det fra din private affaldssortering. Har din virksomhed affald fra produktion, så sorteres dette affald efter de gældende krav tilbage fra 2010. 

Tjekliste til affaldssortering

De nye krav om affaldssortering stiller krav til både virksomheder og ansatte om en ændring i de daglige vaner, når man er på arbejde. I denne proces er det vigtigt at få afklaret, hvilken type husholdningsaffald din arbejdsplads har mest af, samt hvilke spande og løsninger der er brug for.

Til dette kan det være en god ide at udpege en affaldssorteringsansvarlig i virksomheden, som ligeledes får til opgave at finde ud af, hvor affaldsspandene bedst placeres, således at det giver mest mening. Herefter synliggøres hvilken type affald, som skal i de enkelte spande ved hjælpe af skilte og klistermærker.

Download her en tjekliste udabejdet af Miljøministeriet med de vigtigste opgaver som skal løses, når din virksomhed skal implementere affaldssortering.

Flotte og funktionelle affaldssorteringsløsninger gør affaldssortering let

Vi leverer affaldssorteringsløsninger til alle behov

10 typer af affald i én løsning

Affaldsløsninger og miljøstationer til alle brancher og virksomheder

Skal vi hjælpe dig med at finde den rigtige løsning?

Har du endnu ikke fået helt styr på, hvordan din virksomhed lever op til de nye krav Så hjælper vi dig gerne med at finde den helt rigtige løsning.

Vi har et bredt udvalg af affaldsløsninger og miljøstationer til alle brancher og størrelse virksomheder. Vi hjælper dig gerne med at afklare din virksomheds behov for sortering, og kommer med løsninger som passer ind i netop jeres stil og indretning og dermed sikre, at din virksomhed lever op til de nye krav om sortering.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Følg med og bliv inspireret når vi skaber [...] rum!

Skal vi snakke affaldssortering?

CASES

Se nogle af de løsninger vi kan tilbyde dig på affaldssortering

Affaldssystemer fra Carbi

Carbi Waste

Affaldssortering i højeste kvalitet

Cube Design

Se vores flotte affaldssorteringsløsninger

Fumac

Sorteringsskabe til affaldssortering fra Dencon

Dencon