OM OS

Indretningsløsninger der skaber
rum for [ trivsel læring reflektion produktivitet kreativitet ]

Hos Zolutions er der plads og rum til alle

Arbejdsrum, læringsrum, fællesrum, møderum, pusterum. Og mange andre rum. Vi indretter dem alle. Nogle gange for store koncerner. Andre gange for små iværksættere. Ofte også for skoler og sygehuse. I nord og i syd. Og midt imellem. Ja faktisk i hele landet.

Træt af tom designsnak? Vi er fyldt med hands-on ideer

Snakken om indretning er ofte fluffy og højtflyvende. Vilde ideer og voldsomme budgetter. Ofte dør de gode intentioner desværre i mangel på realisme og pragmatisme. Hos Zolutions er der ingen dikkedarer. Vi gør indretning nemt at forstå for dig og let at eksekvere på for os.

Vi elsker en god ide, og tager input med fra alle kolleager

Vi er her for dig.
Både når der skal indrettes og udrettes

Vi har flere års erfaring med indretning, og glæder os til at indrette dit kontor

Er indretning ikke din spidskompetence?
Så er det godt, det er vores

Du har ansvaret, men du har også ansvaret for alt muligt andet end indretning? Vi gætter bare. Uanset hvor lidt eller meget, du interesserer dig for indretning, er vi her for at hjælpe dig. Vi elsker indretning og beskæftiger os ikke med andet. 

Vores team består af indretningsarkitekter, møbelkonsulenter og montører. Alle med dyb faglighed og de fleste med +20 års erfaring. Fælles er, at vi er her for at hjælpe dig med alt fra indretningsforslag til at montere og flytte ud og ind i nye lokaler. 

 

 

God service, er god service

Vi finder altid en løsning. Du ringer bare

Pludselig skal der være plads til flere medarbejdere, men du har ikke flere kvadratmeter? Et hæve/sænkebord, der alligevel ikke fungerer? Eller en helt tredje udfordring. Vi løser det. Oftest med det samme.

Ét telefonnummer. Én indretningsekspert fra A-Å

Vores løfte er at gøre indretning nemt for dig. Derfor har du altid kun én indretningskonsulent gennem hele processen. Også når du er kommet på plads. Du ringer bare, hvis der er det mindste.

Alt i én løsning. Vi indretter, leverer, flytter og monterer

Har du ikke indretningserfaring? Har du andet at bruge din tid på end at flytte? Ikke noget problem. Vi gør gerne alt arbejdet. Vi har alt fra indretningskonsulenter og -arkitekter til montører og flyttefolk.

Gratis indretningsforslag. Så du kan se, hvad vi mener

Vores vigtigste opgave er at komme med en løsning, der matcher dine behov. Vi lytter og rådgiver, inden vi tegner. Men det er først, når du ser tegningen, du kan se, om vi forstår dig.

 

 

Vi tænker grønt og bæredygtigt. Men vi udvikler indretningsløsninger i alle farver

En smuk og stilren kantine løsning
Farver og stemningen er altafgørende for dit kontor

Vi er ambitiøse, når det kommer til grønne og bæredygtige indretningsløsninger. At tage ansvar og agere ansvarligt ligger os på sinde. For os handler det både om miljø og mennesker. Hos os er der plads til alle medarbejdere – med eller uden særheder. Inklusion og rummelighed ligger i vores DNA.

Vi stiller krav til os selv, men også til vores samarbejdspartnere og leverandører. De fleste af vores møbler bliver produceret i Danmark og Norden. Vi bekymrer os om møblernes livscyklus og beskæftiger os med upcycling. 

 

Ofte kan møblernes levetid forlænges med en ny bordplade, en ompolstring eller et nyt hjul. Det er omdrejningspunktet for vores rådgivning. Vi sælger ikke noget nyt, hvis der allerede er noget, der kan genanvendes.

Vi kender regler og regulativer. Og vi går efter anerkendte miljømærker som FSC, Svanemærket og Blaue Engel. Det giver god mening for miljøet og for din økonomi. 

Et lille udpluk af dem, vi indretter os efter