BÆREDYGTIGHED

Vi tænker bæredygtighed ind i
[ produkter løsninger retninger brands produktion indretning logistik ]

Omtanke for miljøet

Vi handler med møbler, der har en høj kvalitet, så møblerne kan bruges så længe som muligt med mulighed for at udskifte sliddele. Det kan være svært at gøre op i kroner og ører, men det mindsker med garanti ressourcespild.

Danske og skandinaviske leverandører

Hos os finder du leverandører og brands, der har har fokus på bæredygtighed og miljø. Størstedelen af vores produkter er officelt miljømærkede, svanemærkede, EU-blomst mærkede og/eller med andre miljø cerrtifikater

Med vores leverandører og brands kan vi tilbyde miljørigtige indretningsløsninger til vores kunder og på den måde være med til at mindske vores aftryk på jorden. Vi indretter os på at upcycle vores kunders møbler, om det så er i deres egen indretning eller om vi forlænger livet hos en ny kunde. Vi tager ansvar for at forlænge møblernes livscyklus.

De bedste leverandører

Vi tænker lokalt.
Og tager ansvar for samfundet.

En virksomhed med dybe rødder
på Lolland-Falster

Zolutions har helt fra virksomhedens opstart i 1960'erne haft fokus på at støtte lokalt og bidrage til Lolland-Falster. Om det er kunder, levereandører eller det sociale, så tænker vi altid lokalt først.

Det er alt fra lokale medarbejdere, lokale samarbejdspartnere og lokale håndværkere. Det sociale aspekt af bæredygtighed handler bl.a. om at sikre social retfærdighed for alle, så her har vi stor fokus på at ansætte praktikanter, elever samt medarbejdere i flexordning.

Vi støtter ligeledes op om ungdommen i sportsklubber på Lolland-Falster bl.a. i NFH og NFC med sponsorater i en bred vifte af klubber. Yderligere sponsorerer vi også Fuglsang kunstmuseum. 

Vi tænker grønt og bæredygtigt. Men vi udvikler indretningsløsninger i alle farver

Vi er bæredygtige
Vi er klar til at hjælpe jer

Vi er ambitiøse, når det kommer til grønne og bæredygtige indretningsløsninger. At tage ansvar og agere ansvarligt ligger os på sinde. For os handler det både om miljø og mennesker. Hos os er der plads til alle medarbejdere – med eller uden særheder. Inklusion og rummelighed ligger i vores DNA.

Vi stiller krav til os selv, men også til vores samarbejdspartnere og leverandører. De fleste af vores møbler bliver produceret i Danmark og Norden. Vi bekymrer os om møblernes livscyklus og beskæftiger os med upcycling. 

 

Ofte kan møblernes levetid forlænges med en ny bordplade, en ompolstring eller et nyt hjul. Det er omdrejningspunktet for vores rådgivning. Vi sælger ikke noget nyt, hvis der allerede er noget, der kan genanvendes.

Vi kender regler og regulativer. Og vi går efter anerkendte miljømærker som FSC, Svanemærket og Blaue Engel. Det giver god mening for miljøet og for din økonomi. 

Et lille udpluk af dem, vi indretter os efter