Privatlivspolitik

Vi passer på din data

A/S Zolutions - Art & Design, CVR: 21821047 er dataansvarlig for dine personoplysninger, derfor behandler vi altid dine informationer ansvarligt og med respekt for dit privatliv. Denne fortrolighedspolitik er beregnet til at hjælpe dig med at forstå, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi gør med dem.

Dette er vigtigt, ikke kun for at sikre sikkerheden af ​​dine personoplysninger, men også for at sikre dig, at Zolutions er i overensstemmelse med den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR), der håndhæves fra den 25. maj 2018.

Denne fortrolighedspolitik gælder for følgende domæner:
zolutions.dk, artogdesign.dk

1. Personoplysninger

Når du køber varer eller serviceydelser (både i fysiske butikker og online) hos os, giver du samtykke til, at dine personlige oplysninger indsamles, og du accepterer derved disse vilkår. Dine personlige oplysninger kan omfatte: Navn, adresse, email, telefonnummer og evt. alternativ leveringsadresse.

Du har til enhver tid mulighed for at trække dit samtykke tilbage ved at rette henvendelse til os ved at sende en e-mail til: info@zolutions.dk.

Såfremt du vælger at tilbagetage dit samtykke, skal du være opmærksom på, at det muligvis kan medføre indskrænkninger i de services vi kan tilbyde, herunder fremsendelse af nyhedsbreve.

Du skal endvidere være opmærksom på, at vi i nogle tilfælde vil være berettiget til at fortsætte behandlingen af dine oplysninger, selvom du trækker dit samtykke tilbage, og den behandling, som baseres på samtykket, udløber. Hovedsageligt behandler vi dine oplysninger for at opfylde en aftale, som du er en part i, og for at overholde gældende lovgivning, herunder bogføringsloven og hvidvaskningsloven.

Vi bruger de oplysninger, vi indsamler til at drive vores forretning, levere og udvikle kvaliteten i vores produkter og gøre din oplevelse bedre, når du handler eller interagerer med os. 

Vi bruger personoplysninger til følgende:

 • Behandling af dit køb
 • Levering af dine varer eller tjenesteydelser
 • Servicering og rådgivning
 • Udsendelse af nyhedsbreve eller kataloger
 • Markedsføring
 • Opfyldelse af lovkrav

1.1. Opbevaring af personoplysninger

Vi sælger, offentligør eller viderebringer ikke personoplysninger til en tredjepart, medmindre det er nødvendigt for at overholde dansk lovgivning. For at kunne yde vores services, kan det være nødvendigt at videregive oplysninger til vores samarbejdspartnere. Som datansvarlig er det vores ansvar at dine personoplysninger ikke bliver misbrugt.

Hvis du ikke gør brug af vores hjemmeside i en periode på 1 år, vil vi automatisk slette de oplysninger, som vi har registreret om dig, idet vi dog for at opfylde lovkrav, herunder krav i regnskabslovgivningen (5 år fra udgangen af regnskabsåret) og forbrugerlovgivningen (den 2-årige reklamationsret) samt juridiske forpligtelser, kan gemme visse personoplysninger i en længere periode. 


1.2. Rettigheder
I forbindelse med vores behandling af dine persondata har du følgende rettigheder:

 • Ret til adgang
 • Ret til berigtigelse
 • Ret til fjernelse
 • Ret til begrænsning af behandling
 • Ret til indsigelse
 • Ret til dataflytbarhed
 • Ret til at klage

Overstående rettigheder håndteres ved manuel kontakt til info@zolutions.dk indeholdende fulde navn samt email. Klager sendes til Datatilsynet, ved brev til Datatilsynet, Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K eller via Datatilsynets hjemmeside (https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/)

Vi forbeholder os retten til at afvise gentagne anmodninger, der er urimelige eller påvirker beskyttelsen af andre personers personlige oplysninger. Hvis det er muligt at rette oplysninger, vil vi gøre det uden beregning, medmindre det kræver en uforholdsmæssig stor indsats. Vi stræber efter at opretholde vores tjenester på en måde, der beskytter personoplysninger mod fejlagtig eller skadelig destruktion. Når vi sletter dine personoplysninger fra vores tjenester, kan det dog ske, at tilhørende kopier ikke straks fjernes fra vores arkivservere, og det er muligt, at oplysningerne ikke bliver fjernet fra vores sikkerhedskopisystemer, indtil opbevaringsfristen udløber.


1.3. Nyhedsbrev

Vi bruger MailChimp til at administrere vores nyhedsbrev, og for at tilmelde dig, beder vi om dit navn og din e-mailadresse. Ved at indtaste dine oplysninger og tilmelde dig vores nyhedsbrev, giver du os tilladelse til at gemme og bruge dine oplysninger til at sende dig vores nyhedsbreve og eventuelle andre relevante opdateringer.

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på "afmeld" linket, som du finder nederst i vores e-mails, eller ved at kontakte os direkte.

MailChimp opbevarer dine oplysninger sikkert og i overensstemmelse med deres egne privatlivspolitikker. Hvis du vil vide mere om, hvordan MailChimp håndterer personoplysninger, kan du læse deres privatlivspolitik på deres hjemmeside (https://www.intuit.com/privacy/statement/).

Spørgsmål til privatlivspolitikken

Vi tager dit privatliv alvorligt, og vi vil altid stræbe efter at beskytte dine personoplysninger. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om vores privatlivspolitik eller vores håndtering af dine oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

+45 70707473