LEDIGE STILLINGER

Vil du indrette
[ arbejds møde lærings kreative ] rum sammen med os?

Ledige stillinger hos Zolutions

Logistik:

Har du "hænderne skruet godt på"?

Vi søger lige nu en møbelmontør eller et makkerpar af kvalitetsbevidste, strukturerede og serviceminded møbelmontører med gode samarbejdsevner til tiltrædelse snarest muligt.

Dine/jeres hovedopgaver vil være levering og montering af møbler og inventar til erhverv. Du/I vil blive en del af en virksomhed med hovedfokus på indretningsløsninger på kontraktmarked. Vi har afdelinger i Taastrup, Dalby og Nykøbing F. Du/I vil til daglig være tilknyttet vores lager- og logistikafdeling i Dalby.  

Skulle ovenstående have vakt din/jeres interesse, så ring til vores logistikchef Nils Rude på 4138 3693 eller send en mail på job@zolutions.dk. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

> Læs hele stillingsopslaget her

Marketing:

Brænder du for marketing og søger du en praktikplads?

Vi søger en marketing praktikant med opstart i efteråret, med lyst til en karriere indenfor møbelbranchen. Har du interesse / kompetencer indenfor en eller flere af nedenstående områder, så har vi muligvis en praktikplads til dig. 

  • SoMe + content
  • Digital konceptudvikling
  • Multimediedesigner
  • Webudvikling
  • Design & Business

Vi har afdelinger i Taastrup, Dalby og Nykøbing F. Du vil til dagligt få mulighed for at vekle mellem lokationerne samt faste hjemmearbejdsdage.

Skulle ovenstående have vakt din interesse, så ring til vores direktør Dennis Frydkjær på tlf. 2960 0000 eller send en mail på job@zolutions.dk. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi tænker grønt og bæredygtigt. Men vi udvikler indretningsløsninger i alle farver

Vi er bæredygtige
Vi er klar til at hjælpe jer

Vi er ambitiøse, når det kommer til grønne og bæredygtige indretningsløsninger. At tage ansvar og agere ansvarligt ligger os på sinde. For os handler det både om miljø og mennesker. Hos os er der plads til alle medarbejdere – med eller uden særheder. Inklusion og rummelighed ligger i vores DNA.

Vi stiller krav til os selv, men også til vores samarbejdspartnere og leverandører. De fleste af vores møbler bliver produceret i Danmark og Norden. Vi bekymrer os om møblernes livscyklus og beskæftiger os med upcycling. 

 

Ofte kan møblernes levetid forlænges med en ny bordplade, en ompolstring eller et nyt hjul. Det er omdrejningspunktet for vores rådgivning. Vi sælger ikke noget nyt, hvis der allerede er noget, der kan genanvendes.

Vi kender regler og regulativer. Og vi går efter anerkendte miljømærker som FSC, Svanemærket og Blaue Engel. Det giver god mening for miljøet og for din økonomi. 

Et lille udpluk af dem, vi indretter os efter