AKUSTIK BELYSNING

Skab en [ behagelig god hyggelig inspirerende spændende ] atmosfære med akustik belysning

Et mødelokale med ergonomiske stole og god belysning

Reducér støj og skab god belysning på samme tid

Hvordan påvirker lyden os?

Skal du til at indrette et nyt kontormiljø, er det vigtigt, at du indtænker lydmiljøet i de forskellige rum. Skaber du en arbejdsplads med et godt lydniveau, så fremmer det nemlig dine medarbejderes produktivitet og velvære i løbet af arbejdsdagen. Hvis du derimod ikke tænker lyden ind i kontorindretningen, så skaber det unødig støj på arbejdspladsen, som nemt skaber irritation og koncentrationsbesvær blandt medarbejderne.

God akustik og tilstrækkelig belysning i én løsning!

God akustik og tilstrækkelig belysning er en nødvendighed, når du skal skabe en behagelig atmosfære i et rum. Det gælder ikke kun for kontormiljøer, men også for kantiner, mødelokaler og alle andre typer rum, hvor folk opholder sig og samles.

Når vi taler om akustik belysning, får vi det bedste af netop det fra begge verdener. Akustik belysning er nemlig ideelt til at skabe et funktionelt rum, som både reducerer støj og giver god belysning - i én løsning! Denne kombination giver ikke kun et behageligt arbejdsmiljø, men har også positiv effekt på din medarbejderes trivsel og produktivitet.

Flere og flere af vores leverandører begynder at designe akustik belysning

Et eksempel er fra Muuto med ”Under The Bell” pendlen, som er fremstillet af genanvendte plastflasker. Med sin unikke form tilføjer den både et moderne udtryk og god belysning, men absorberer også lyden og forbedrer akustikken i ethvert rum.