Bica affaldssortering 2 rums 2 x 45 ltr.

Affaldsstation dybde på 26,5 cm.

Dobbelt skraldespand til affaldssortering med et elegant og funktionelt design. Affaldssystemet indeholder to rum på hver 45 liter med integreret poseholder samt softclose funktion på de to frontdøre, som gør det nemt at tømme affaldet. 

Har du brug for hjælp? Ring til os på tlf. 5484 0454 eller skriv til os på web@zolutions.dk

Farve
Brand
Carbi
Materiale
Pulverlakeret stål
Model
Bica 871
Forventet leveringstid
1-2 uger
Dimensioner
H:71 B:53 D:26,5 cm.
4.225,50 kr. Available in stock
5.281,88 kr. Inkl. Moms

Specifikationer

Farve
Brand Carbi
Materiale Pulverlakeret stål
Model Bica 871
Forventet leveringstid 1-2 uger
Dimensioner H:71 B:53 D:26,5 cm.

Affaldssorteringsspanden med to rum fra Carbi er designet med et æstetisk og funktionelt design, og er til for at imødekomme alle dine affaldsbehov. Med to tydeligt markerede sektioner giver vi dig mulighed for at adskille dit affald effektivt, lige som du vil have det. Du kan med fordel bruge klistermærker til affaldssortering, så du gør det tydeligt overfor dine medarbejdere, hvilket affald der hører til i hvilken af indsatserne. Dette sikrer ikke kun, at materialer bliver korrekt håndteret på din arbejdsplads, men også, at vi sammen tager ansvar for vores påvirkning på miljøet. Du kan købe klistermærker til dine affaldssorteringssystemer her.

Affaldssorteringssystemer er ikke blot et funktionelt redskab på arbejdspladsen, men også en del af vores bestræbelser på at uddanne virksomheder om vigtigheden af affaldssortering. Det er nemlig vigtigt som virksomhed at leve op til de krav, som er sat til virksomheders affaldssortering i januar 2023. Du kan læse mere om dette her.

Der findes mange gode idéer til, hvorfor du skal investere i affaldssorteringssystemer. Den første er, at det stilles som krav til din virksomhed, at sortere husholdningslignende affald, som du kender det derhjemme. En anden god grund er, at du og dine medarbejdere bidrager til at skabe renere og grønnere omgivelser på arbejdspladsen, hver gang de forskellige affaldssorterings skraldespande bruges. En tredje og sidste god grund er, at du skaber god omtale i branchen og blandt dine kunder, fordi du er med til at opbygge et mere bæredygtigt image. Alle sammen gode grunde til, hvorfor du skal investere i affaldssorteringsløsninger.