Kinnarps 6240 kontorstol

Art. no. 6240

Kinnarps 6240 er en god ergonomisk kontorstol, der holder din krop i bevægelse. Stolen har en Freefloat vippemekanisme, der kan vægtjusteres efter behov og låses i enhver arbejdsstilling. Freefloat betyder, at sædet og ryglænet bevæger sig uafhængigt af hinanden. Sæde kan dybdereguleres og således tilpasses din benlængde, ligeledes kan ryggen reguleres op og ned, så der opnås optimal rygstøtte. Høj gas anbefales til personer over 184 cm. Kinnarps 6000 serien er et populært valg og en favorit på mange arbejdspladser. Justerbar i højden 48-67 cm. Leveres også med en gaspatron der justeres i højden 41-53 cm. (Kgas0)

Har du brug for hjælp? Ring til os på tlf. 5484 0454 eller skriv til os på web@zolutions.dk

Farve
Brand
Kinnarps
Stelfarve
Designer
Kinnarps
Materiale
Stof: Fame 4799 sort
Model
6240
5.950,00 kr. Available in stock
7.437,50 kr. Inkl. Moms

Specifikationer

Farve
Brand Kinnarps
Stelfarve
Designer Kinnarps
Materiale Stof: Fame 4799 sort
Model 6240

Kinnnarps 6240 har FreeFloat vippemekanisme, der kan vægtjusteres efter brugeren og låses i enhver arbejdsstilling. Den bedste måde at sidde ergonomisk på er, at kroppen bliver holdt i bevægelse af en ergonomisk kontorstol. I serie 6000 hjælper FreeFloat vippemekanismen dig netop med det. Freefloat betyder, at sædet og ryglænet bevæger sig uafhængigt af hinanden. Det gælder uanset, om du læner dig fremad for at koncentrere dig, eller om du læner dig bagud for at slappe af. Med FreeFloat vippemekanismen i Kinnarps 6240 får du ergonomisk korrekt bevægelsesfrihed, så du undgår tunge ben og skæv ryg.

Kinnarps serie 6000 er virkelig en favorit på de europæiske arbejdspladser. Mere end to millioner stole har fundet deres vej til tilfredse brugere. En af grundene til kontorstolens succes, er kombinationen af tidløst design, god ergonomi, mange indstillingsmuligheder og stor valgfrihed i forbindelse med personlig tilpasning. Kinnarps producerer kontorstole af høj kvalitet til daglig anvendelse i erhvervslivet. Kinnarps 6240 er en god ergonomisk kontorstol, der gør dagen bedre med en behagelig og dynamisk siddestilling, som derfor fungerer godt som arbejdsstol.

En Kinnarps 6240 kontorstol kan tilpasses til din højde og vægt. Sædedybden justeres let, med grebet af en enkelt hånd. Ryglænet indstilles let og bekvemt i højden, så brugeren får den rigtige støtte i lænden. Vægten justeres ved en drejeknap. Kinnarps 6240 fås med og uden armlæn og der kan tilvælges gaspatron, så stolen passer i højden til alle brugere.

Detaljer:

  • Højdejustering: 48-67 cm
  • Stof: Sort Fame 4799 - 95% New Zealand wool / 5% polyamide
  • Slidstyrke på 200.000 martindale (testet til offentlig brug)
  • Leveres som standard med sort fodkryds