CASE

EDC Maribo

Personlig indretning
Indretning med sans for det personlige

Facts

Kunde
EDC Maribo

År
2022

Rolle

  • Rådgivning
  • Specialløsninger
  • Levering
  • Montering

Udfordringen

Hvordan skaber man et rum, som er både personligt og professionelt?

EDC i Maribo kontaktede Zolutions i håb om, at vi kunne hjælpe dem med en total nyindretning af deres ejendomsmæglerforretning. Der var et stort ønske om at skabe et professionelt udtryk, og samtidig skulle det være personligt og indeholde områder med en fælles passion for jagt.

Et godt ejendomsmæglerkontor skal kunne meget. Favne en hverdag for ejendomsmæglerne, være rum for sælger og køber og samtidig invitere til innovative ideer og kreativitet. 

Skab flere rum i ét. Det var nødvendigt at få skabt små, hyggelige og afslappende omgivelser i forretningen, som skulle give mæglerne mulighed for at klare alle deres arbejdsopgaver samlet i butikken.

En flot mælgerforretning
Pæn opbevaringsmulighed
Rum i rummet

Løsningen

EDC Maribo har fået et helt nyindrettet kontor og forretning, der rummer alle deres arbejdsopgaver. Det lykkedes utrolig godt med at få skabt en masse små rum i forretningen, alt fra møderums muligheder til arbejdsstationer og en hyggelig indgang.

Det særlige ønske om at kombinere fritidsinteresse med design er lige efter kundens hjerte, og det har været en spændende opgave at arbejde på. Farver, materialer og produkter er nøje udvalgt, for at give den helt rette stemning på kontoret. Kombinationen af jagt, danske designklassikere i smukt træ og belysningen, der matcher, omfavner alt, hvad kunden ønskede.

For at skabe flere rum i ét har løsningen været at få etableret små rumdelere med eksempelvis dekorative reolsystemer og andet opbevaring. Ejendomsmæglerforretningen har fået et imødekommende udtryk med de mange områder, der opfordrer til snak og en kop kaffe.

Vi har suppleret hinanden i processen og har sparret om alle detaljerne. Det var en sand fornøjelse at få lov til at hjælpe EDC Maribo med at totalindrette deres forretning og kontor.

Dansk design med fokus på naturmaterialer

“Det handler om at gøre sig umage."

— EDC's slogan

Åbent kontor mulighed

Resultatet

Det handler om at gøre sig umage...

Det er EDC's slogan, når de opfylder boligdrømme for danske boligejere. Da Zolutions fik opgaven med at lave en totalindretning af EDC i Maribo, var det netop med dette for øje. Vi har gjort os umage og er stolte af samarbejdet med EDC Maribo at have skabt en total nyindretning af ejendomsmæglerforretningen.

En ejendomsmæglerforretning der omfavner alt, hvad de ønskede sig. 

 

Andre spændende cases

Smukke gangarealer

Milestone - Collab Center

Indretning hos Canon

Canon

Indretning for Sorø Gymnastiskefterskole

Sorø Gymnastikefterskole