CASE

NOVENCO Building & Industry

Møderum med plads til alles tanker
Indretning der skaber rammer

Facts

Kunde
NOVENCO Building & Industry

År
2023

Rolle

  • Totalindretning af nyt domicil
  • Rådgivning
  • Levering
  • Montering

Udfordringen

Totalindretning af nybyggede domicil

Da NOVENCO Building & Industry, som udvikler og fremstiller en bred vifte af produkter og systemer til ventilation, stod foran en flytning af hele virksomheden og en total nyindretning af deres nye domicil i Næstved, vandt Zolutions opgaven.
 
I foråret 2023 startede vi dialogen med NOVENCO, hvor opgaven lød på en totalindretning af nyt domicil indeholdende ca. 100 administrative arbejdspladser, mødelokaler, loungeområder, kantine, enkeltmandskontorer, garderober, foyer, tagterrasse, bestyrelseslokaler og direktørkontor. Løsningen stod klar til indflytning i midten af november 2023.
 
NOVENCO ønskede at skabe en fleksibel indretning af deres nye domicil. En løsning, der tilgodeså medarbejdernes forskellige behov for fordybelse, effektivitet og samarbejde, men som også skabte rum til socialt samvær mellem kollegaer. Samtidig var det vigtigt for NOVENCO, at virksomhedens DNA skinnede igennem i indretningen af det nye domicil.
 
Opgaven var at skabe en indretning af høj kvalitet, der afspejlede virksomhedens identitet, uden at være prangende, med funktionelle løsninger og med medarbejdernes effektivitet og trivsel i centrum.
 
Fællesområde indrettet med dansk design
Sans for detaljerne
Stole med ergonomi i top

Løsningen

En moderne og fleksibel arbejdsplads

NOVENCO's nye domicil er indrettet med et klart fokus på at være en moderne arbejdsplads, hvor rummene skal være fleksible og nemt kunne tilpasses den enkelte medarbejder eller arbejdsformen lige nu. 

I det nye domicil sidder alle medarbejdere i storrumskontorer. Her er skabt private "kuber" i form af udtræksskabe, kontorstole, ergonomiske hæve-sænkeborde samt polstrede bordskærme, der giver hver medarbejder mulighed for at tilpasse og personliggøre deres arbejdsplads i det åbne kontorlandskab. For at understøtte forskellige arbejdsbehov er der desuden integreret mødelokaler og loungeområder i alle storrumskontorer.

Farvepaletten i hele indretningen er rolige naturlige nuancer af brun, grøn, blå og grå, hvor hvert af de fire områder i huset har fået sin egen unikke, men sammenhængende farvepallet. Resultatet er en harmonisk og beroligende atmosfære. 

For at understrege NOVENCO's DNA er der i indretningen inkorporeret designelementer med "runde former" samt brugen af rå metal som en symbolsk reference til NOVENCO's kerneforretning med ventilatorer. Et godt eksempel er gardincirklerne omkring loungeområderne for at skabe en følelse af bevægelse og flow, der igen afspejler virksomhedens fokus på luft- og ventilationsløsninger.

Hele indretningsløsningen er leveret og monteret med Zolutions egne biler og montører. 

God kontor belysning
Ergonomiske kontormøbler
Fællesområde med loungemøbler
Gode rammer med loungemøbler

Zolutions ramte vores behov rigtig godt allerede i deres første indretningsforslag. Vi følte os forstået - nok også grundet det lokale tilhørsforhold. Man mærker, at Zolutions er en virksomhed med rødderne godt forankret i lokalsamfundet. Vi oplevede, at teamet i Zolutions havde styr på det faglige og har været utrolig serviceminded og løsningsorienteret gennem hele processen.

— Lars Knaack, CEO, NOVENCO Building & Industry

I NOVENCO's nye domicil er fokuseret på at integrere bløde materialer i form af polstrede møbler, gardiner og tæpper i hele indretningsløsningen for at give et godt lydmiljø og optimale arbejdsbetingelser for alle som kommer i huset. 

Plads til private samtaler

Resultatet

NOVENCO's nye domicil fremstår som en helhedsløsning. Med nøje udvalgte løsninger, farver og designelementer. Det er en indretning, som byder en velkommen, og hvor man føler sig godt tilpas både som medarbejder og gæst i virksomheden. 

Selvom alle rum har hver sin funktion og kendetegn i huset, har de det til fælles, at farver, materialer og møbler er nøje afstemt for at sikre helhed og sammenhæng i indretningen og derved binder hele bygningen sammen til ét samlet hus. 

For os har den personlige kemi, sparring og imødekommenheden med indretningsarkitekt, konsulenter og montører hos Zolutions været altafgørende. Kemien mellem os og teamet i Zolutions har bare været super god, og vi har følt os forstået og i trygge hænder i gennem hele processen fra den først præsentation, bestilling, levering og montage." Udtaler Katarzyna Toepler, Head of Marketing, NOVENCO Building & Industry

I tæt samarbejde med NOVENCO er vi stolte af at have været med til at indrette, levere og installere møbler til deres nye domicil i Næstved. En indretning, vi er utrolig stolte over. Tak for det gode samarbejde og tilliden i hele processen.

 

 

Andre spændende cases

Indretning for Milestone

Milestone Collab Center

Indretning for en kunde

Kuehne+Nagel

Indretning for Canon

Canon