INDRETNING

Find inspiration i de [ arbejds kantine lounge møde fri ] rum,
vi har skabt for andre

3D tegning
Løsning

Indretningsforslag

Når du vælger Zolutions til din kontorindretning, starter vi med en grundig konsultation, hvor vi lytter til dine mål og visioner. Derefter arbejder vores erfarne indretningsarkitekter på at skabe en tegning, der bringer din idé til live. Vi samarbejder tæt med dig i hele processen for at sikre, at resultatet opfylder dine forventninger.

Vi forstår, at hver virksomhed er unik, og det samme gælder for deres behov for kontorindretning. Med vores indretningsforslag kan vi tilpasse indretningen præcist efter dine ønsker og krav. Dette betyder, at du kan skabe et arbejdsmiljø, der støtter dine medarbejderes opgaver og trivsel.

At have en detaljeret 3D-tegning giver dig mulighed for at foretage nøjagtige budgetskøn og undgå uventede omkostninger. Det hjælper med at sikre, at projektet forbliver inden for dine økonomiske rammer og bliver færdigt til tiden.

Her kan du læse om nogle af de forskellige indretningsområder, vi indretter. Fælles for dem alle er, at de indrettes ud fra vores kundernes specifikke behov, kultur og budget.

Kontorindretning

Domicil

Offentligt

Belysning

Skole

Affald

For arkitekter

 

 

Vi hjælper store koncerner, små iværksættere og skoler i alle størrelser med at skabe trivsel og udvikling

Vi skaber rum med plads til gode snakke
Mødelokaler skal være stilrene, åbne og med plads til en god dialog

Offentlige

Indretning af skoler, sygehuse, kommuner eller blot et enkelt klasse eller venterum. Vi er eksperter i indretningsløsninger til offentlige institutioner.

Læs mere

Kontorer

Åbne kontorlandskaber, individuelle kontorer, møderum og medarbejderkantiner. Vi er her for at skabe gode rammer for arbejdsglæde og produktivitet.

Læs mere

Domiciler

Omgivelser, der matcher virksomhedens værdier og visioner, er omdrejningspunktet. Vi skaber inspirerende arbejdsmiljøer, hvor medarbejdere trives.

Læs mere