Every EV251

Stol med net ryg og polstret sæde.

EVERY kontorstolen fra tyske Interstuhl er stolen, hvor du får komfort og ergonomi i ét. Oplev en kontorstol designet til moderne arbejdsmiljøer med fleksible indstillingsmuligheder, højt ryglæn og bæredygtige materialer. Få optimal støtte og siddekomfort hele dagen – til en pris, der matcher kvaliteten.

Kontorstolen tilbyder et højt net ryglæn, vippefunktion og fuldpolstret sæde samt indstillig lændestøtte. Stolen leveres standard med et ergonomisk optimalt tilpasset armlæn.

2.500,00 kr. Available in stock
3.125,00 kr. Inkl. Moms
Leveringstid:
1-2 uger

Beskrivelse

EVERYis1 - Ergonomisk kontorstol med høj komfort

EVERYis1 EV251 er den ideelle kontorstol til dig, der ønsker en ergonomisk og komfortabel løsning i et moderne arbejdsmiljø. Denne stol er designet med en innovativ Autolift-mekanisme, der automatisk tilpasser sig din vægt og bevægelser, hvilket giver en dynamisk og behagelig siddeoplevelse dagen igennem. Derudover kan du tilvælge Flextech for ekstra fleksibilitet og komfort.

Fordele ved EVERY kontorstole:

Fleksibilitet og variation: EVERY-modellerne fås med netryglæn, Chillback eller polstret ryglæn, og alle kan udstyres med et højt ryglæn. Dette høje ryglæn giver ekstra støtte, som især er vigtig, hvis du sidder ned i længere tid, da det både forbedrer rygstøtten og øger komforten. Der er også mulighed for at tilføje en indstillingsbar nakkestøtte, der giver ekstra aflastning og støtte til nakken.
Ergonomisk tilpasning: For at sikre den bedste siddekomfort har EVERY-serien en højde- og dybdejusterbar lændestøtte. Denne funktion er særligt gavnlig, hvis du tilbringer mange timer ved skrivebordet, da den giver ekstra støtte og aflaster ryggen. Derudover er armlænene tilpasset i flere dimensioner (2D, 3D og 4D) for at sikre den mest optimale støtte til armene i alle arbejdsstillinger.
Design og farver: Stolen er ikke kun designet for komfort, men også for æstetik. EVERY-serien har et harmonisk og gennemgående farvekoncept, der fås i to klassiske varianter: sort og hvid. Farverne er ensartede på rygrammen og alle plastdele, hvilket skaber et elegant og stilrent udtryk, der passer perfekt ind i både moderne og klassiske kontormiljøer.
Bæredygtig produktion: EVERYis1 EV251 er fremstillet med fokus på miljøet ved hjælp af bæredygtige materialer og produktionsmetoder. Du kan derfor vælge denne kontorstol med god samvittighed, velvidende at den er produceret med omtanke for miljøet.
Optimal siddekvalitet: Komfortsædet er lavet af højkvalitets skumstoffer, som giver ekstra støtte og stabilitet, selv ved lang tids brug. Derudover er armpadsene designet til at give optimal aflastning og støtte, så du sidder godt og ergonomisk korrekt gennem hele arbejdsdagen.

EVERYis1 EV251 er det perfekte valg for dig, der ønsker en ergonomisk kontorstol til en god pris. Stolen kombinerer moderne design, høj komfort og fleksibilitet, så den passer ind i ethvert arbejdsmiljø – uanset om det er et klassisk kontor eller et åbent kontorlandskab. Med EVERYis1 får du en stilfuld og funktionel stol, der sikrer dig en sundere og mere behagelig arbejdsdag.

Specifikationer

Farve:
Brand: Interstuhl
Stelfarve:
Siddehøjde: 41-51,5
Model: EV251
Leveringstid: 1-2 uger
Brugsvejledning: /Files/Images//Files/Images/Zolutions/Produkter/Diverse/Betjeningsvejledning-Every251.pdf

Produktdatablade