Overholder din virksomhed den nye persondatalov?

Den 25. maj 2018 trådte den nye persondataforordning i kraft. Dette betød langt skarpere krav for alle virksomheder omkring indsamling og opbevaring af persondata, samt hvordan print/kopi løsninger håndterer personfølsomme dokumenter.

Der findes ingen maskiner, der i sig selv opfylder GDPR. Fælles for alle er, at der fremover skal være styr på dokumentationen af hvordan I behandler persondata og der skal være styr på hvem der har adgang til disse data og til hvilke formål.

I et moderne kontormiljø kan persondata findes mange steder, og et sted som ofte overses er virksomhedens printere og dokumenthåndteringsflow. Multifunktionsprintere i dag har både harddisk og internettilslutning og kan derfor både lagre og dele persondata. Derfor er det vigtigt for virksomheder at vide, hvor persondata kan befinde sig på deres multifunktionsprinter, og hvordan de kan sikre det.

Book et møde og få en gratis tur i biffen...

Vi kommer rigtig gerne ud til dig og gennemgår, om og hvordan I kan opfylde de krav der stilles i den nye persondataforordning. Udfyld kontakt skemaet og vi ringer dig op for at booke et uforpligtende møde. Som tak for din tid, kvitterer vi med en gratis tur i biffen, i form af 2 stk. biografbilletter til Nordisk Film. (Gælder kun for virksomheder øst for Storebælt)