Hvorfor ikke printe selv?

Der er en klar tendens til, at flere virksomheder selv printer plakater, tegninger og bannere. Flere og flere virksomheder får øjnene op for de fordele, man opnår, ved selv at printe i store formater. Mange nævner uafhængigheden af eksterne leverandører som én af de vigtigste årsager til at investere i en storformatprinter.

Canon tilbyder storformatløsninger til alle tænkelige formål og behov. Vi dækker alle brancher - lige fra byggeri og fremstilling, detail- og fritidssektoren, trykkerier og print-shops til fotografer og kunstnere.

> Find inspiration og nye løsninger her  

Èn samlet printløsning til kontor og hjemmekontor

Uanset om arbejdet sker på kontoret, hjemmekontoret eller på farten skal virksomheder sikre, at deres medarbejdere har de rette forhold til at udføre det effektivt - fra simpel scanning og print til mere komplekse arbejdsgange.

Canon tilbyder en samlet løsning til både kontor og hjemmekontor.
> Læs mere her

 

Vi er DIN certificeret CANON Gold Partner 2021

Vi er CANON Danmarks officielle certificeret partner på Midt- og Sydsjælland samt Lolland Falster. Vores opgave er at supportere erhvervskunder og virksomheder med digitale print-, kopi- og scanningsløsninger. Vi leverer komplette print løsninger til alle typer virksomheder, institutioner og forbund. Vi har mere end 20 års erfaring i salg og servicering af CANON produkter. Som CANON partner trækker vi på CANON Danmarks specialister og servicemedarbejdere, der er din sikkerhed for produkter og løsninger der fungerer - også efter kontrakten er underskrevet.


Skal vi sammen finde løsningen til dig?
Book et (online) møde med en af vores dygtige konsulenter

Vi gennemgår jeres printløsning, og hvis vi kan tilbyde dig en bedre/billigere løsning får du et helt uforpligtende tilbud.
Vi gennemgår også hvordan I kan opfylde de krav der stilles i den nye persondataforordning.

Ring til os - vi er altid klar til en snak

Telefon + 45 70 70 74 73 

Eller udfyld formularen - så kontakter vi dig