CASE

J.H. Office community

Åbne og lyse rum
Et godt fællesskab

Facts

Kunde
J.H. Office Community

År
2018-2023

Rolle

  • Totalindretning
  • Rådgivning
  • Specialløsninger
  • Levering
  • Montering

Udfordringen

Hvordan indretter man bedst et stort kontorfællesskab, som skal favne bredt?

J.H.Office Community kontaktede Zolutions i håb om, at vi kunne hjælpe dem med at totalindrette deres nye lokaler, som skulle blive til et moderne kontorfællesskab, hvor arbejdsro, velfungerende faciliteter og en stilren indretning skulle være rammerne.

Som lejer hos J.H. Office Community skal man være stolt af at invitere til møde nogle gode mødelokaler, til en kop kaffe i lounge arealerne og ikke mindst, så skulle kunderne nemt kunne flytte ind og sætte deres eget præg på lokalerne.

Ergonomiske kontormøbler i alle kontorlokaler var et must, og der skulle være et godt naturligt lys til de mange virksomheder, som kontorfællesskabet skulle rumme.

En stor og lys kantine
Plads til mange
Smuk og enkel indretning

Løsningen

J.H. Office Community har fået et kontorfællesskab med en god stemning i hele huset, flotte faciliteter, inspirerende og funktionelle design møbler, ergonomiske kontormøbler og lyse rum. 

Løsningen blev udarbejdet i fællesskab, og har givet lejerne nogle moderne og flotte faciliteter, hvor designmøbler går igen alle steder. Det enkelte udtryk, sammenholdt med ergonomiske kontormøbler og lyse atmosfære, skal danne rammerne for de mange virksomheder, som kan leje sig ind. 

Det skal give mening for lejerne at have kontor hos J.H. Office Community, og der skal ikke mangle noget. Særligt de mindre og større møderum samt loungeområder var en del af løsningen, som lejerne så meget frem til at benytte. 

Godt lysindfald
Rød tråd i indretningen
Åbent kontorfællesskab
Dansk design med ergonomien i top

"Hav fokus på at skabe resultater, alt det praktiske står vi for"

— J.H. Office Community

Et kontorfælleskab med plads til alle

Resultatet

Sammen med J.H. Office Community har vi designet et stærkt og unikt indretningskoncept til deres kontorhoteller. Designet er gennemtænkt, har en rød tråd i alle rum og løfter lokalerne til et luksus kontorfællesskab. Resultatet blev et kontorfællesskab for virksomheder med luft og plads til at sætte deres eget præg.

Det siger lejerne "Omgivelserne er lyse og indbydende, og kontorfaciliteterne er rigtigt gode med hæve/sænkeborde, stilrene møbler og ergonomisk indstillelige stole. Herudover er der også både mindre og større møderum, der er velholdte og veludstyrede, parkeringskælder, motionsrum, badefaciliteter og fælles kantine." Lars Dyhring Müller, Marketingchef, Fenucure Medical ApS.

Vi er stolte af at have leveret og installeret møbler til deres lokaler i Taastrup samt Vallensbæk og Lyngby. Tak for samarbejdet, tilliden og rejsen.

Andre spændende cases

Indretning for EDC Maribo

EDC Maribo

Indretning for Canon

Canon

Indretning for Sorø Gymnastiskefterskole

Sorø Gymnastikefterskole