Dencon (Kantine- og konferencemøbler)

DELTA kantine:
Kantinemøbler fra Dencon er det elegante og funktionelle valg. I en moderne kantine er effektivitet et nøgleord. Derfor har Dencon haft stor fokus på brugervenlighed og enkelthed i designet. Praktisk og pladsbesparende design binder det komplette kantinemiljø sammen med komfort og holdbart design.

Kantinebordene har et let og stilfuldt design. De er meget nemme at håndtere og rengøre; de kan klappes sammen, så bordene nemmere kan opbevares, ligesom de fås med hjul, som gør dem lette at flytte. 

DELTA konference:
Dencons meget varierede sortiment af konferencemøbler imødekommer ethvert behov for funktionalitet samtidig med, at det er meget stilrent i sit udtryk. Møblet kan tilpasses perfekt til det lille møderum eller det helt store konferencelokale. Alle Dencons konferencemøbler er gennembearbejdede produkter med fokus på design og funktionalitet.

DELTA stol:
Frigg Stolene er fremstillet af robust polyuretan med meget høj siddekomfort. Udover at være moderne og levende i deres udtryk, er de meget nemme at rengøre og vedligeholde.

En meget gennemtænkt møbelserie, med store muligheder for kundetilpassede løsninger inden for et standard program.