Mereo

RH Mereo er en elegant kontorstol, som giver en aktiv siddestilling. RH Mereo kan nemt tilpasses til den enkelte bruger, men er også velegnet til miljøer, hvor flere personer bruger den samme stol. 

En moderne kontorstol, der kan bruges af mere end én person, flyttes rundt og tilpasses til moderne, fleksible arbejdsmiljøer. Det kræver kun små justeringer at tilpasse RH Mereo til den enkelte bruger, uanset vedkommendes højde og kropsbygning. Én stol, der passer til alle og giver mulighed for en aktiv siddestilling under arbejdet

Den friktionsfri bevægelsesteknik i en RH Mereo-stol giver en aktiv siddestilling. Det eneste, du skal gøre, er at sætte dig ned, justere stolen, så den passer til din krop, og nyde den jævne og friktionsfri bevægelse. Vinklen på ryglænet, nakkestøtten og armlænene justeres automatisk og intuitivt. RH Mereo er et produkt af dynamisk ergonomi, som er gjort nem og tilgængelig. Det er nemt at finde en optimal siddeposition, som du kan holde til at sidde i hele dagen, hver dag.