Møbelkollektion fra Vipp - skabt til noget særligt

Vipp's møbelkollektion er skabt til at give en oplevelse ud over det sædvanlige. Møblerne er produceret i kvalitetsmaterialer og i smukt tidsløst design, med fokus på funktionalitet og komfort. Kollektionen rummer møbler til både kontor, hjemmekontoret, mødelokale samt loungeområde. 

 

Vipp Swivel Chair 

Swivel Chair er velegnet til både kontor, hjemmekontoret og mødelokaler. Stolen har en pulverlakeret eller poleret aluminiumsramme med et polstret sæde og rygstøtte. En base med fire ben på gulvglidere giver mulighed for at rotere sædet 360 grader. Stole fås med og uden hjul. Læderpolsteret har unikke særtræk. Stolen er særligt tiltænkt steder, hvor lange sidde-sessioner kan blive nødvendige. Stolens drejbare sæde giver mulighed for fuld bevægelighed og fleksibilitet. Det bløde sæde hviler elegant på en søjle med fire ben på enten hjul eller gulvglidere, der giver mulighed for at rotere sædet 360 grader. De slanke armlæn fortsætter ud i en diskret polstret rygstøtte og tilfører de solide materialer et luftigt udtryk.

 

Vipp Chair 

Vipp stolen er velegnet som stilren og komfortabel mødestol. Stolen har en pulverlakeret eller poleret aluminiumsramme med afrundede armlæn og en smal rygstøtte. Polsteret fås i enten læder i sort eller sand med unikke særtræk. I designet af Vipps allerførste stol kombineres Vipps signaturmateriale gennem 80 år, pulverlakeret metal, med taktile polstringer.

 

Cabin stol

Cabin stolen er Vipp's første møblet udformet i træ. Det organiske formsprog udtrykkes gennem de bløde komponenter og den runde ryg, som kommer i enten lys eller mørk eg. Stolens runde komponenter er lavet af solid egetræ og har et polstret lædersæde, med unikke særtræk. Det polstrede sæde er svøbt i blødt anilinlæder, mens den afrundede ryg er formet til optimal siddekomfort. Den olierede overflade beskytter stolen for hverdagens slid. Cabin stolen findes også som barstol.

Cabin bord

Det runde Cabin bord er et mellemstørrelse bord velegnet til mødelokalet. Bordet har en base af solid, olieret lys eg med en bordplade af marmor. Bemærk at hver marmorplade har unikke visuelle karakteristika. Bordet er lavet af holdbare, naturlige materialer, som kan vare ved i generationer. Den runde form skaber et perfekt rum til samtale. En mørk eller lys base i eg samt udvalget af unikke marmorbordplader gør Cabin bordet nem at tilpasse enhver personlig og æstetisk præference.

Vipp971 bord

Vipp bordet er et mellemstørrelse bord egnet til møde- eller konferencelokalet. Bordet fås i 2 størrelser og versioner, og er udstyret med en stålramme med blødt afrundede hjørner, der bærer en slidstærk bordplade af enten varmepresset keramik eller sildebensmønstret egetræsfiner. Bordet er tilgængeligt i USA, men er desværre midlertidigt udsolgt i alle andre lande. De afrundede hjørner tilfører de solide materialer et blødt udtryk, mens den svævende bordplade giver en lethed til de tunge komponenter. Til trods for keramikkens lette udtryk er den seks millimeter tykke bordplade yderst slidstærk og modstandsdygtig over for alle typer væsker og hårde objekter. Bordet eksemplificerer Vipps design-DNA ved at kombinere et højt niveau af funktionalitet med ren æstetik, hvilket gør bordet brugbart i ethvert kontormiljø.

Se meget mere om Vipp på vores webshop artogdesign.dk

Kontakt os og hør meget mere om Vipp til erhverv

Du har også mulighed for at opleve møblerne fra Vipp i vores butik på Herningvej 36 i Nykøbing F. Du finder åbningstiderne her

Ring til os - vi er altid klar til en snak

Telefon + 45 70 70 74 73 

Eller udfyld formularen - så kontakter vi dig