Belysning

Find inspiration til [ god optimal spændende hyggelig korrekt ] belysning, så dine medarbejdere trives på arbejdspladsen

Artikler

Portable lamper: Tag lyset med rundt

Portable lamper: Tag lyset med rundt

De populære portable lamper er lette, fleksible, praktiske og nemme at transportere, og de giver os mulighed for at tage lys med hvor som helst og når som helst. De findes i et hav af forskellige størrelser og designs fra adskillige brands, der passer til enhver indretningssmag.

10 tips til god arbejdsbelysning

10 tips til god arbejdsbelysning

Belysning overses ofte i kontorindretningen, men det har faktisk en stor indvirkning på vores trivsel og produktivitet på arbejdspladsen. Læs med her, hvor vi har samlet vores 10 bedste råd til god arbejdsbelysning på kontoret.

Belysningsløsninger

Lyset sætter stemningen

I vores indretningsløsning Hos Milestone Collab Center, har vi haft stort fokus på netop valg af belysningskilder og lamper. Det nyindrettet Collab Center rummer alt fra store projektlokaler, små møderum og arbejdspladser til stillerum og cafémiljøer. Alle rum med hver deres individuelle funktion og indretning.

Her har belysningen i de forskellige rum virkelig været med til at sætte stemningen, og hermed understøtte rummets øvrige indretning og funktion. I indretningsløsningen har vi arbejdet med at integrere så mange forskellige belysningskilder som muligt. Fra pendler, væglamper og bordlamper til naturligt lys, spots og specialbygget lysskinner. Lamperne er, udover deres belysningsfunktion, tænkt med ind i den færdige indretningsplan og med til at skabe en rød tråd igennem hele indretningsløsningen ved hjælpe af design, farve- og materialevalg. 

Helhed og sammenhæng i indretningen

Hos Canon Danmark har vi leveret en totalindretning af deres nye domicil. Indretningen rummer arbejdsstationer, møde- og undervisningslokaler, samt café-, lounge- og spilleområder. Alle rum er designet og indrettet kun med ét mål for øje: Det skal være fedt at gå på arbejde - og være gæst i lokalerne. 

Igen i denne indretningsløsning er valg af lyskilde, placering, farver og materialer i belysningen nøje afstemt, for at sikre en helhed og sammenhæng i indretningen. En løsning som har krævet grundige forstudier for valg af den rigtige belysning i rummene.

En smuk ring af lys

I selve hjertet af København ligger en gammel ejendom opført i 1908, og som i dag rummer Danmarks Lærerforenings hovedkontor. Bygningen er i dag udvidet med en flot og elegant tilbygning i glas, som bl.a. rummer et helt nyt og moderne konferencelokale til hovedbestyrelsen.

Med bærende elementer i projektet som lysindfald, materialevalg og æstetik har vi leveret en belysningsløsning til hovedbestyrelsens konferencelokale, som vi er utrolig stolte af. En svævende ring af lys i smukke materialer og med en diameter på hele fem meter. 

Oplev nogle af vores brands inden for belysning

Belysning fra Halo Design

Halo Design

Belysning fra LE KLINT

LE KLINT

Se den flotte belysning fra Made by Hand

Made By Hand

Smuk belysning fra Tom Rossau

Tom Rossau