KONTORINDRETNING

Vi hjælper dig med at skabe
gode rammer for [ arbejdsglæde produktivitet sparring kreativitet ]

Et mødelokale med ergonomiske stole og god belysning

 

 

Snakken om kontorindretning kan være fyldt med fluffy ideer, store budgetter og mindre action. Sådan er det ikke hos os. Her er der ingen dikkedarer. Vi gør indretning nemt at forstå og let at købe – både for det lille 5-mands kontor og for det nye HQ med plads til 500 medarbejdere. 

Vi har fokus på helheden. Om det er en standard- eller specialløsning er ikke vigtigt. Det vigtigste er, at det er den rigtige løsning for dig. Vi lytter til dine ønsker. Derefter skaber vi en løsning, der passer ind i netop jeres rammer. 

 

 

 

 

Kontormøbler, der kan holde til at blive brugt. Igen og igen og igen

Kontorindretning med plads til alle
Et mødelokale med rum til mange

Hos Zolutions tilbyder vi et bredt sortiment af kontormøbler til erhverv. Vi samarbejder med de bedste leverandører. Det garanterer dig produkter i høj kvalitet med tanke for design og funktionalitet, til alle rum og i alle prisklasser. Vi står klar med råd og vejledning, så du får den helt rigtige indretningløsning, der fungerer for dig – også på den lange bane.

Vi kan hjælpe dig uanset om du mangler en kontorstol eller et storrum

Et spritnyt storrumskontor eller bare en ny kontorstol?

Nogle gange er det kun et enkelt møbel, der skal til. Andre gange er det indretning af et helt nyt storrumskontor. Uanset hvad du mangler, er vi her for dig. Vi indretter kontorer, hvor mennesker trives, og her spiller hver en detalje en vigtig rolle. Pludselig kan der være brug for et skrivebord mere, ekstra afskærmning eller noget helt tredje. Det hjælper vi dig gerne med. For os er ingen opgave for lille eller for stor.  

 

Inspirerende arbejdsmiljø med god akustik

Den moderne arbejdsplads udvikler sig hele tiden og åbner op for nye muligheder. Mange har vænnet sig til at kunne arbejde hjemme i rolige omgivelser, og det sætter nye krav til storrumskontorerne. 

Når vi skaber nye kontorløsninger, kigger vi derfor særligt på muligheder for afskærmning, gode akustikløsninger, og hvordan vi kan inddele kontoret i forskellige rum. Arbejdsrum, læringsrum, fællesrum, møderum, pusterum. Og mange andre rum. Det er de rum, der er med til at skabe de bedste rammer for arbejdsglæde og produktivitet. 

 

Indretning med god akustik og rum i rummet
Vi hjælper dig med alt fra montering til levering

Fra indretning og flytning
til levering og montering

Når vi hjælper virksomheder med kontorindretning, ser vi det som en helhedsløsning. Vi starter ud i en kreativ proces fyldt med inspiration og ideer til, hvordan vi sikrer optimal udnyttelse af kvadratmeter, og hvordan vi kan afspejle din virksomheds værdier i indretningen. 

Når det nye kontordesign er på plads, og vi er klar til at indrette, tager vi os også af flytningen, leveringen og monteringen. Vores erfarne indretningskonsulenter, montører og flyttefolk hjælper dig fra start til slut. Og bare rolig. Vi er her også bagefter, hvis du får brug for vores hjælp. 

 

Vi tager ansvar.
Både for mennesker og møbler

 

 

 

 

Vi har grønne ambitioner.
Har du også?

Indret dig med grønne og stilrene produkter
Indret dit kantineområde med plads til hele virksomheden

Hos Zolutions tænker vi bæredygtigt i alle vores løsninger. Vi bekymrer vi os om alt fra bæredygtig indretning til møblernes tilblivelse, levetid og bortskaffelse. Det er vigtigt for os, at det er nemt for dig at vælge en indretningsløsning, der er så grøn, som du ønsker det. Om det er ved at genbruge nuværende møbler på kontoret eller ved at indrette med miljømærkede møbler, er op til dig. 

Vores sortiment af kontormøbler er primært fra danske og nordiske producenter i en kvalitet, der holder i mange år. Og du har mulighed for at vælge møbler, der lever op til anerkendte miljømærker som FSC, Svane og  Blaue Engel. Det giver god mening for miljøet og for din økonomi. 

 

 

 

 

Samme kontaktperson fra start til slut

Høj service og korte svartider

Gratis indretningsforslag, inden du beslutter dig

Personlig sparring både før, under og efter indretningen

Stor fleksibilitet i hele processen

Bredt sortiment af kvalitetsmøbler

 

 

Et lokale med plads til åben dialog

Vi indretter kontorer i alle størrelser. I hele landet

Vores afdelinger er beliggende nær København, Haslev og i Nykøbing Falster, hvorfra vi kører ud til virksomheder i hele landet. Uanset om din virksomhed er beliggende i midtjylland, nordjylland, sydsjælland eller et helt fjerde sted, er vi klar til at kigge forbi og høre om dine udfordringer. Ingen udfordring er for stor eller lille. For os handler det om at møde din virksomhed, se på jeres behov og skabe en løsning, der er den helt rigtige for både virksomheden og medarbejderne. 

 

 

CASES

Nogle af dem, vi har indrettet for

Se vores indretningsløsning hos Canon A/S

Canon

Se vores indretningsløsninger hos store danske virksomheder

Kuehne+Nagel

Se vores flotte løsning hos Software virksomheden Milestone

Milestone