Vi leverer kontormøbler og indretningsløsninger som fungerer... 
- også på den lange bane

Zolutions leverer kontormøbler og indretningsløsninger til alle typer af virksomheder, erhverv, skoler og uddannelsesinstitutioner . Vi indretter virksomheder, store som små, beliggende i hele landet. Vi har afdelinger i Taastrup, Haslev, Nykøbing F. og Århus. Vi er et team bestående af møbel konsulenter med mange års erfaring, indretningsarkitekter og dygtige montører.

Vores team har været i branchen i rigtig mange år, og ved hvad det kræver af analyser, processer og valg for at indrette en arbejdsplads. Vi kan hjælpe med at indrette alt fra kontor, mødelokale, reception, kantine, undervisningslokale, loungeområde, garderobe mv. og vi har et bredt sortiment af kendte brands med produkter i alle prisklasser. Vores dygtige og kreative indretningsarkitekter hjælper med at visualisere din løsning allerede INDEN du beslutter dig. Vi hjælper også gerne ved flytning og indretning med eksisterende møbler.

Vi har vores egne dygtige montører i huset. De leverer, monterer og løser alle de praktiske udfordringer man møder i en indretningsproces. Hvilket også betyder, at vi hurtigt kan løse eventuelle reklamationer på stedet hos jer. Vi holder hvad vi lover, og hos os har du kun én kontaktperson, som følger dig fra start til slut, og hjælper dig godt gennem hele processen, så du kan føle dig tryg hele vejen.

Skal vi sammen finde løsningen til dig?

Vores showroom på Herningvej 36 i Nykøbing F. har åbent efter aftale på tlf. 70 70 74 73.

Ring til os - vi er altid klar til en snak

Telefon + 45 70 70 74 73 

Eller udfyld formularen - så kontakter vi dig