Vi leverer kontormøbler og indretningsløsninger som fungerer... 
- også på den lange bane

Zolutions leverer kontormøbler og indretningsløsninger til alle typer af virksomheder, erhverv, skoler og uddannelsesinstitutioner . Vi indretter virksomheder, store som små, beliggende i hele landet. Vi har afdelinger i Taastrup, Næstved, Nykøbing F. og Århus. Vi er et team bestående af møbel konsulenter med mange års erfaring, indretningsarkitekter og dygtige montører.

Vores team har været i branchen i rigtig mange år, og ved hvad det kræver af analyser, processer og valg for at indrette en arbejdsplads. Vi kan hjælpe med at indrette alt fra kontor, mødelokale, reception, kantine, undervisningslokale, loungeområde, garderobe mv. og vi har et bredt sortiment af kendte brands med produkter i alle prisklasser. Vores dygtige og kreative indretningsarkitekter hjælper med at visualisere din løsning allerede INDEN du beslutter dig. Vi hjælper også gerne ved flytning og indretning med eksisterende møbler.

Vi har vores egne dygtige montører i huset. De leverer, monterer og løser alle de praktiske udfordringer man møder i en indretningproces. Hvilket også betyder, at vi hurtigt kan løse eventuelle reklamationer på stedet hos jer. Vi holder hvad vi lover, og hos os har du kun én kontaktperson, som følger dig fra start til slut, og hjælper dig godt gennem hele processen, så du kan føle dig tryg hele vejen. Kontakt os for et uforpligtende tilbud >>

Hent Zolutions nye profilkatalog - med gode grunde til at vælge os som din samarbejdspartner:
PROFIL KATALOG

 

 

 

Din udvalgte møbelleverandør på SKI aftale 03.13

Vi er igen udvalgt møbelleverandør på SKI rammeaftale 03.13. Det er vi utrolig stolte og glade over, og glæder os meget til at servicere dig og dit næste projekt. Med baggrund i en ny 4 årig aftale kan vi tilbyde den offentlige sektor design og kvalitetsprodukter fra øverste hylde. Lad os blive din sparringspartner i dit næste projekt. Vi skal med glæde vejlede og inspirere dig til det helt rigtige SKI valg.

Aftalen indeholder et bredt udvalg af gode funktionelle møbler, hvor kvalitet og ergonomi er sikret via mindstekrav til møblerne. Alle møbler lever op til de vigtigste normer og standarder på området inden for miljø og arbejdsmiljø. Når du vælger, er du garanteret produkter i høj kvalitet, med tanke for design og funktionalitet og altid til konkurrencedygtige priser.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud >>

Hent Zolutions SKI inspirations katalog - med gode grunde til at vælge os som din samarbejdspartner: