LEJE AF KONTORMØBLER

Ofte stillede spørgsmål
[ FAQ ]

På denne side vil vi forsøge at besvare de mest almindelige spørgsmål, som vi modtager i forbindelse med vores leje koncept af kontormøbler.

Ofte stillede spørgsmål

Vores lejekoncept tilbyder en bred vifte af kontormøbler i høj kvalitet til leje. Du kan bl.a. leje følgende møbler:

 • Ergonomiske kontorstole
 • Hæve/ sænke skriveborde
 • Arbejdsborde
 • Mødestole
 • Mødeborde
 • Konferencestole
 • Konferenceborde
 • ​Kantinestole
 • Kantineborde

Hvis du ønsker at leje andre møbler eller inventar end ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte os for et helt specifikt tilbud, som passer din virksomhed bedst. Kontakt os her for at diskutere dine specifikke behov og muligheder.

Se et udvalg af lejemøbler her. > Lej kontormøbler

 • Slip for at binde penge i møbler og øg din likviditet
 • Kend din månedlige ydelse
 • Få ergonomiske kvalitetsmøbler
 • Få inspiration og indretningshjælp
 • Få årligt tilbud om rådgivning om ergonomi og minimer risikoen for arbejdsskader
 • Støt op om en cirkulær tankegang
 • Få fleksibilitet – føj nemt møbler til eller fra din løsning
 • Slip for at tænke på at skille dig af med møblerne igen
 • Frigør tid og penge til udvikling af forretningen
 • Få skræddersyet løsning, der passer til virksomhedens behov

Vores lejekoncept er designet til at give dig stor fleksibilitet både i dit valg af møbler og inventar, men også på en bæredygtighed og økonomisk effektiv måde ved at tilbyde både kort- og langtidslejemuligheder. Minimums lejeperioden er blot 3 måneder.

Ja, levering af alle lejede møbler indgår i jeres lejeaftale. I aftalen er angivet en samlet pris for levering. Prisen afhænger naturligvis af produkt samt antal. Vi synliggør tydeligt i jeres lejeaftale prisen for levering. Efter levering vil jeres nye arbejdsplads være klar til brug med det samme.

Ja, du har helt klart mulighed for at udskifte eller opgradere dine lejede møbler. Det er netop det smarte ved at leje kontormøbler i stedet for at købe!

Vores lejekoncept giver dig ultimativ kontrol og fleksibilitet, og med kun en måneds opsigelse pr. produkt kan du nemt skalere op eller ned efter behov, hvilket sikrer, at dit arbejdsrum altid matcher din virksomheds størrelse og behov. Uanset om du udvider dit team, eller tilpasser dig til nye arbejdsmetoder, gør vi det let og ubesværet at reagere på disse ændringer.

Alle lejede møbler fra Zolutions gennemgår en grundig kvalitetskontrol, vedligeholdelse og reparation om nødvendigt for at sikre, at du modtager produkter af højeste standard.

Skulle et lejet møbel blive beskadiget, bedes du kontakte os hurtigst muligt for at arrangere reparation eller udskiftning. Afhængigt af skadens omfang og årsag kan der opkræves et gebyr. Almindelig slidtage tager vi naturligvis højde for i lejeaftalen, og her vil du ikke opleve at blive opkrævet et gebyr. 

Du kan opsige din lejeaftale med kun en måneds varsel pr. produkt. Dette giver maksimal fleksibilitet til løbende at tilpasse jeres arbejdsplads uden bekymringer. Minimums lejeperiode er dog 3 måneder - herefter er opsigselsesvarslet blot 1 måned.

Ved at vælge at leje dine kontormøbler fra Zolutions bidrager du til en mere bæredygtig forretningsmodel, hvor møbler vedligeholdes, repareres og genanvendes. Alt sammen en proces, som reducerer miljøpåvirkningen betydeligt. Samtidig får vi møblerne ud igen hos en ny kunde efter en opsagt lejeaftale i stedet for, at de blot køres til skrot.

I Zolutions har vi truffet et bevidst valg af møbler af en god kvalitet, så vi på den måde sikrer en lang levetid på møblerne. I vores valg af leverandører har vi ligeledes tænkt bæredygtigt og valgt møbelproducenter, som primært producerer i Norden. Se vores dygtige møbelleverandører her: > Vores brands

Prisen på leje af møbler afhænger helt af valg af produkt, antal, produktets forventede levetid og eventuelle tilvalgte services. Du har mulighed for at leje / se et udvalg af vores mest populære lejemøbler her. > Lej dine nye møbler med det samme her

Ønsker du yderligere information og en mere detaljeret vejledning, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice direkte. Vi er her for at hjælpe dig med at skabe den perfekte arbejdsplads. > Tag en snak om leje af dine næste møbler

Ønsker du yderligere information?

Ønsker du yderligere information og vejledning omkring vores lejekoncept, eller kunne du ikke finde svar på dit spørgsmål omkring leje af kontormøbler i vores FAQ, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte.
Vi sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål omkring leje af kontormøbler:

Ring til os på 7070 7473
Eller send en mail til web@zolutions.dk

Ønsker du større likviditet?

Lej dine kontormøbler.
Brug tid og penge på forretningen og ikke på inventar.

Lej dine nye møbler til kontoret, mødelokalet eller kantinen

I vores lejekoncept tilbyder vi alt lige fra kontorstole, mødeborde, kantinemøbler og opbevaring til sofaer og lænestole til loungeområder. Alle vores leje møbler er nøje udvalgt ud fra et ønske om at tilbyde dig kontormøbler af bedste kvalitet og med fokus på bæredygtige og fleksible produkter med en lang levetid. Se alle vores møbelbrands her.

Leje af kontormøbler

Investér i din virksomheds fremtid,
ikke i dyrt inventar!

Skal vi hjælpe dig med et tilbud på leje af kontormøbler?


Skal jeg købe eller leje mine kontormøbler? Vi hjælper dig gerne med at afklare netop din situation. Du er meget velkommen til at ringe til en af vores dygtige konsulenter og få en snak om leje af møbler. Ring på tlf. 7070 7473 - vi er altid klar på en snak!

Eller udfyld formularen og så kontakter vi dig for en uforpligtende snak om vores leje koncept.

Kontormøbler i høj kvalitet til leje

Hvad tilbyder Zolutions' lejekoncept? Vores lejekoncept tilbyder en bred vifte af højkvalitets kontormøbler til leje, herunder kontorstole, skriveborde, arbejdspladser, mødestole, mødeborde, konferencestole, konferenceborde, og kantineborde. Vores service er designet til at give virksomheder en fleksibilitet i deres indretning på en bæredygtighed og økonomisk effektiv måde ved at tilbyde kort- og langtidslejemuligheder.

Vi skaber rum til alle! Vi elsker at indrette - og vi laver ikke andet!

Fleksibel lejeløsning for netop din virksomhed

Vores sortiment inkluderer det, du har brug for til at skabe et inspirerende arbejdsmiljø:

Kontorstole og Skriveborde: Perfekte til hjemmearbejdspladser eller det traditionelle kontorlandskab, giver vores ergonomiske løsninger komfort og produktivitet.
Møde- og Konferencestole, Møde- og Konferenceborde: Udstyr møde- og konferencerum med stilfulde, komfortable møbler, der fremmer samarbejde og kreativitet.
Kantineborde og Møbler til Kantine: Skab en indbydende spiseplads, der opmuntrer til pause og samvær blandt medarbejdere.
Med kun en måneds opsigelse pr. produkt, tilbyder vores lejekoncept den ultimative fleksibilitet til at justere dit kontormiljø efter virksomhedens skiftende behov.