INDRETNING AF NYT DOMICIL

Vi skaber inspirerende [ arbejds udviklings lærings kantine ] miljøer,
hvor dine medarbejdere trives

Indretning hos Milestone Collab Center

 

 

Indretning af et helt nyt domicil kan være en omstændig opgave. Det ved vi. Der skal designes, indrettes, flyttes og monteres. Og undervejs er der mange beslutninger at tage. Vi rådgiver og hjælper i hele processen. Vores løfte er nemlig at gøre indretning nemt for dig. 

Vi sætter dig og dine medarbejdere i centrum og lytter til alle jeres ideer. Derefter sætter vi det hele sammen til en unik løsning, der matcher din virksomheds værdier og vision. 

 

 

 

 

Design. Akustik. Kvalitet
Hvad er vigtigt for dig?

Indretning med plads til alle
Møbler sætter rammen for kontorpladsen

Vi hjælper dig gerne med en standardløsning. Men vi synes, specialløsninger er lidt sjovere. Det giver noget helt særligt til en arbejdsplads, når den bliver indrettet med fokus på virksomheden og menneskerne, der arbejder der. 

Sammen tager vi en god snak om, hvad der er vigtigst for jeres nye domicil. God akustik? Flotte og lækre designermøbler? Bæredygtighed? Eller noget helt fjerde? Vi ser det som vores vigtigste opgave at komme med en løsning, der matcher dine behov. 

 

Gør det, du er god til.
Så gør vi dine rum til rare arbejdsmiljøer

 

 

Indretning med detaljer for øjet

 

 

Indretning, der er gjort nemt for dig

Vi er her for dig. Både før, under og efter

Vi hjælper dig i alle dele af indretningsprocessen. Fra de første ideer og tegninger, videre til alt det praktiske og over til finpudsninger og eventuelle justeringer. Med andre ord: Vi er her stadig, når indretningen er i mål, og det sidste møbel er monteret.

Vi finder altid en løsning

Leveringssikkerhed er et vigtigt fokuspunkt for os. For vi ved, at situationen hurtigt kan ændre sig. Måske får du brug for et ekstra skrivebord, en ny kontorstol eller noget tredje. Vi løser det. Oftest med det samme.

Rådgivning om alle aspekter af indretningen

Domicilindretning kommer med mange forskellige opgaver. Og måske har du ikke erfaringen eller tiden til det? Bare rolig. Vi har været i gamet i mange år, og vi kan rådgive dig om alle aspekter af indretningen – fra design til økonomi. Sammen finder vi en løsning, der matcher din virksomhed.

Altid samme kontaktperson

Vores løfte er at gøre indretning nemt for dig. Derfor har du altid kun én indretningskonsulent gennem hele processen. Også når du er kommet på plads. Du ringer bare, hvis der er det mindste.

Vi indretter, flytter, leverer og monterer. Det er vores måde at sige alt i én løsning

Vi står klar til at hjælpe jer

Vi indretter i weekenden, så I kan udrette igen om mandagen

Når et helt nyt domicil skal indrettes, er der meget at tage stilling til og en masse praktisk at ordne. Vi hjælper gerne med det hele. Vi har alt fra indretningskonsulenter og -arkitekter til montører og flyttefolk. Og vi ved, at tiden er en væsentlig faktor. Derfor sørger vi gerne for at flytte og montere i løbet af weekenden, så du og dine medarbejdere kan sætte jer til rette ved de nye skrivebordspladser allerede om mandagen. Vi sørger for, at alt står færdigt i det nye domicil til den aftalte tid. 

 

 

Grønne løsninger i alle former og farver

Stole der støtter dig og bidrager til indretningen
Gangarealer med plads til en snak med kollegaer

Vi har grønne ambitioner og tænker bæredygtigt i alle løsninger, vi laver. Vi starter altid med at se på, hvilke af de nuværende møbler og løsninger, vi kan genbruge. Det giver god mening for miljøet og for din økonomi. Vi ser muligheder i stedet for begrænsninger. Vi genbruger og giver nyt liv. Og du har mulighed for at vælge møbler, der lever op til anerkendte miljømærker som FSC, Svane og  Blaue Engel. Med andre ord kan du få løsningen lige så grøn, som du ønsker den.

 

 

Vi udvikler indretninger i alle størrelser. I hele landet

Vi leverer totale domicilløsninger til virksomheder i alle størrelser. I nord, i syd, midtimellem. Ja faktisk i hele landet. Åbne kontorlandskaber, individuelle kontorer, møderum og kantiner. Der skal være plads til det hele, men vigtigst af alt skal der være plads til jer. 

Vi ved, hvad det kræver af processer og valg for at indrette en virksomhed, der fungerer. Særligt når man er mange og har brug for kreative afskærmningsløsninger og god akustik. Vi rådgiver med virksomheden og medarbejderne i fokus, så vi sammen får skabt en løsning, der sikrer trivsel og arbejdsglæde. 

 

Vi indretter store som små virksomheder i det private og offentlige

CASES

Nogle af dem, vi har indrettet for

Indretningsløsning for Canon A/S

Canon

Indretning hos den store virksomhed Kuehne+Nagel

Kuehne+Nagel

Flot og elegant indretning hos Milestone Collab Center

Milestone