LØSNINGER

Vi skaber [ arbejds lærings møde puste kreative ] rum

Indretningsløsning hos Milestone Collab Center

Uanset om du har brug for to stole til en kantine eller 400 arbejdspladser til et stort kontor, kan vi hjælpe dig. Vi tænker på alt, hvad der er nødvendigt for at skabe den perfekte indretning, så du ikke behøver at gøre det. Det eneste du skal gøre, er at nyde det endelige resultat.

Kontorer

En god kontorindretning øger produktivitet, trivsel og effektivitet. Vi tilbyder møbler og indretningselementer, der er designet til at opfylde behovene i forskellige arbejdsområder og til at understøtte forskellige arbejdsaktiviteter tilpasset dine behov. 

Vi klarer indretningen af dit kontor fra a til z, så du kan fokusere på det, som du er god til. 

Et stilfuldt og detaljeret kontor med plads til flere medarbejder
Skab rum i rummet, og giv dine medarbejder og kolleager plads til at udfolde sig

Domiciler

Vi har fokus på at skabe indretninger, der er både praktiske og æstetiske, og som kan understøtte medarbejderne i deres daglige arbejde. Vi tilbyder møbler og indretningselementer, der kan tilpasses forskellige arbejdsområder og aktiviteter, og som kan fremme samarbejde og produktivitet.

Altså at skabe et funktionelt, inspirerende og behageligt arbejdsmiljø for medarbejderne og besøgende, som afspejler jeres virksomhed.

Skoler

Indretning, som inspirerer og understøtter trivsel og læring, med møbler, som er velegnede til en bred vifte af aktiviteter, og som kan forvandle det traditionelle klasseværelse til et inspirerende læringsrum. Vores fokus er på at skabe kreative læringsmiljøer, hvor elever kan samles, tænke og udføre opgaver på en effektiv måde.

Vi har indrettet flere offentlige virksomheder og skoler, og har flere års erfaring. Kontakt os hvis vi skal hjælpe jer.
Er du arkitekt og har et ønske om at samarbejde med os. Så kontakt os i dag

Samarbejde med arkitekter

Ønsker du at samarbejde med Zolutions? Læs meget mere om, hvordan et eventuelt samarbejde kunne se ud, og hvad I kan forvente af os som jeres samarbejdspartner på jeres vej.

Leasing

Har du en virksomhed, hvor jeres behov ofte ændrer sig? Så skulle du måske overveje at lease jeres nye kontormøbler. Vi har flere års erfaring med leasing af kontormøbler og er klar til at rådgive jer på vejen. 

Hos Zolutions tilbyder vi både leasing og leje af kontormøbler. En god løsning til dig, som ofte rykker kontor.