LEASING

Vi hjælper dig med at få råd til [ arbejdsglæde produktivitet kreativitet ]

Indretning med jeres DNA i tankerne

 

 

Leasing af møbler kan være en smart løsning for virksomheder, der ønsker fleksibilitet i deres indretningsløsning. Ved at lease kontormøbler og andet interiør frem for at købe, kan I undgå store investeringer og dermed binding af likviditet og stadig have en moderne og stilfuld indretning af kontoret, der samtidig kan være med til inspirere jeres medarbejdere og bidrage til et bedre trivselsmiljø.

Samtidig kan pengene investeres i udvikling af jeres forretning, hvor de nok vil være bedre givet ud end i skriveborde, mødelokaler og kantiner. 

Vores leasingløsninger tilbydes til erhverv og i en bred vifte af muligheder, der passer til enhver virksomhed eller institution. I kan lease alt fra klassiske og elegante møbler til moderne og trendy designs. 

 

 

Kontormøbler, der holder.
Igen og igen og igen

Vi er kun et opkald væk
Mødelokaler med plads til en god dialog

Vores sortiment er nøje udvalgt for at opfylde vores kunders krav. Det, vi ikke kan skaffe fra nogle af alle vores leverandører, der primært er nordiske, får vi specialfremstillet, så det passer. Du kan dermed lease hæve-/sænkeborde, reoler, skranker, kantiner, mødeborde, mødestole, kantinemøbler, klasselokaler, loungestole, sofaer, eller hvad I ellers måtte ønske. 

Vi er klar til at hjælpe dig med at vælge de nye møbler

Et spritnyt storrumskontor eller bare en ny kontorstol?

Nogle gange er det kun et enkelt møbel, der skal til. Andre gange er det indretning af et helt nyt storrumskontor. Uanset hvad du mangler, er vi her for dig. Vi indretter kontorer, hvor mennesker trives, og her spiller hver en detalje en vigtig rolle. Pludselig kan der være brug for et skrivebord mere, ekstra afskærmning eller noget helt tredje. Det hjælper vi dig gerne med. For os er ingen opgave for lille eller for stor.  

 

God rådgivning

Vi er hos Zolutions dedikerede til at tilbyde den bedste service og rådgivning og inspiration til vores kunder. Det indebærer også specialinventar, akustikløsninger eller indretningstips til domicilet, så det signalerer præcist det, I vil opnå i en leasingløsning, hvor I samtidig kan spare den store engangsinvestering, der er i møbler og betale i små rater. Vi har i Zolutions arbejdet med leasing i mere end 20 år, så vores indretningskonsulenter kan nemt rådgive og vejlede om, hvorvidt leasing er det rette for jer, eller om I hellere skal leje eller købe kontant.  

 

God rådgivning er vejen frem
Vi tilpasser os jeres behov

Vi tilpasser os jeres behov

Vi tilbyder fleksible leasingaftaler, der er tilpasset til jeres specifikke krav og budget. Hvis jeres behov ændrer sig, kan vi tilpasse aftalen, så det bedre passer til jeres nye behov. Vores aftaler kan inkludere vedligeholdelse og servicering af møblerne, så vi også tænker på miljøet og tilsikrer den længst mulige holdbarhed, så I også kan være sikre på, at jeres møbler altid vil stå helt skarpe. Ved leasing er det også nemmere at vælge kvalitet frem for et billigt fremstillet produkt, der skal udskiftes grundet slid allerede efter få år. Det er naturligvis også muligt at lease brugte møbler. 

Kontakt os for at høre mere om vores leasingmuligheder, og hvordan vi kan hjælpe dig med at få de møbler, du har brug for, uden at skulle bekymre dig om store investeringer. Se og få evt. inspiration i nogle af de løsninger vi har lavet, hvor vi har indrettet mange rum. 

En løsning der er
skræddersyet til dine behov

Samme kontaktperson fra start til slut

Høj service og korte svartider

Gratis indretningsforslag, inden du beslutter dig

Personlig sparring både før, under og efter indretningen

Stor fleksibilitet i hele processen

Bredt sortiment af kvalitetsmøbler