Lige nu kan du få et gratis indretningsforslag, der indeholder alt fra rådgivning og plantegning til 3D tegning og produktliste.

Og ja, lige nu er det gratis og helt uforpligtende!

UDNYT KANTINEN BEDRE. FÅ ET GRATIS INDRETNINGSFORSLAG

Indret din kantine til
[ møderum pauserum aktivitetsrum ]

Alt dette får du helt gratis:

Dialog

Vi mødes hos dig eller i en af vores afdelinger til en snak om jeres ønsker og behov til en ny kantineindretning. Vi lytter til dig og dine visioner og kaster samtidig vores viden og erfaring ind i dialogen.

Rådgivning

Vi er eksperter i indretning af rum, og vi deler gerne vores kompetencer og ekspertise med dig. Vi rådgiver dig om alt lige fra produkter, trivsel, ergonomi og indretning.
Sammen kan vi skabe den helt rigtige løsning for dig.

Plantegning

Vi udarbejder en plantegning, hvor vi tager højde for arkitektur, funktion og praktiske udfordringer i rummet. Vi samarbejder tæt med dig i hele processen for at sikre, at resultatet lever op til dine forventninger.

3D tegning

Vores erfarne indretnings-arkitekter udarbejder herefter en detaljeret 3D-tegning, der bringer din idé til live og visualiserer vores indretningsforslag, så du har det bedst mulige beslutningsgrundlag.

Tilbud

Du modtager herefter et tilbud på de valgte møbler, belysning, gardiner og evt. interiør, hvilket herefter giver dig mulighed for at foretage et nøjagtigt budgetskøn og undgå uventede omkostninger.

Dialog

Du har nu et indtryk af, hvordan din kommende kantine kan udformes og anvendes. Beslutningen er nu din, men vi håber på at få lov til at hjælpe dig helt i mål med den mest imponerende kantineindretning.

For J.H. Office Community i Taastrup har vi udarbejdet et forslag til bedre udnyttelse af kantinen, der står tom mange timer om dagen. Ved hjælp af afskærmning i form af gardiner og store planter har vi skabt et nyt loungeområde, som er velegnet til uformelle møder og kaffepauser for medarbejderne. 

Skal vi tage et kig på din kantine?
Helt gratis og uforpligtende! Ring til os på tlf. 7070 7473

Er kantinen jeres største rum og alligevel det rum, der bliver brugt mindst?

Gør kantinen til meget mere end et frokostrum! Kantinen i de fleste virksomheder benyttes oftest kun i tidsrummet 11.30 - 13.00. Resten af dagen står kantinen tom. Det er spild af et godt rum! Overvej om du kan bruge kvadratmeterne til andre formål også. Hvorfor ikke også indrette kantinen til mødelokale, teamwork, kaffepauser eller noget helt andet?

Vi er eksperter i indretning, og vi laver ikke andet!

Vi elsker indretning og beskæftiger os ikke med andet. Vores team består af indretningsarkitekter, møbelkonsulenter og montører. Alle med dyb faglighed og de fleste med +20 års erfaring. At indrette, vælge og købe møbler til kantinen kan virke som en svær og uoverskuelig proces. ​Fokuser på det du er god til, og lad os gøre hele arbejdet! 

Få et gratis indretningsforslag til, hvordan jeres kantine bedst udnyttes.

Vi kigger gerne forbi din kantine og kommer med et bud på, hvordan du kan bruge kvadratmeterne bedre. Vi udarbejder et indretningsforslag inkl. en 3D tegning, som du modtager helt gratis og uforpligtende.

Oplev kantiner vi har indrettet.
Med rum til både frokost, møder og kaffepauser.

NOVENCO Building & Industri

Sammen med NOVENCO har vi designet og indrettet en kantine, som rummer både frokostrum til medarbejdere, sofapladser til uformelle møder og kaffepauser samt mulighed for, ved hjælp af gulvlange gardiner, at skabe et mere privat rum.

Læs mere

 

Milestone Systems A/S

Kantineløsningen hos Milestone Systems er skabt med fokus på funktionalitet, god akustik, varme indbydende farver og et imødekommende udtryk. Indretningen i kantinen er zone opdelt med hver sin funktion og udtryk.

Læs mere

 

Er indretning ikke din spidskompetence?
Så er det godt, det er vores!

Har du spørgsmål?

Så tag fat i en af vores dygtige konsulenter. De er altid klar på en god snak om indretning, og hvordan du bedst udnytter dine kvadratmeter i jeres kantine. Og ikke mindst skaber bedre trivsel for medarbejderne. 

Vi er kun et opkald væk! 
Ring til os på tlf. 70 70 74 73

Eller send os en mail på:
web@zolutions.dk

 

Skab ro og fleksibilitet i kantinen
med mobile lydabsorberende skærmvægge

Med mobile gulvskærme er det muligt nemt og hurtigt at omdanne dele af kantinen til et uformelt møderum, rum til teamwork eller kreativ brainstormning. Skab et rum i rummet ved brug af mobile gulvskærme.

Du designer helt selv dine gulvskærme, så de matcher lige netop de behov, I har i jeres kantine. Den ene side kan være stofbeklædt og lydabsorberende for at skabe ro og mulighed for at føre en privat samtale. Den anden side af skærmen kan være en mobil skrivetavle til at tage noter eller synliggøre kreative ideer. Vælg mellem et utal af materialer og farver.

De indbyggede magneter gør skærmvæggene nemme at koble sammen og enkle at flytte. Skærmene forener materiale og funktioner på en æstetisk og naturlig måde og bringer fleksibilitet ind i indretningen af vores omskiftelige arbejdspladser. 

Se et udvalg af Lintex mobile skærmvægge her

Book et uforpligtende møde

Vi kontakter dig for at finde en dag at mødes til en uforpligtende snak om dine ideer og behov.

Ønsker du større likviditet?

Lej dine kantinemøbler.
Brug tid og penge på forretningen og ikke på inventar.