LEJE AF KONTORMØBLER

Indret dig på at leje møbler
til jeres [ møde kantine lærings arbejds foredrags ] rum

En kreativ tilgang til indretningen af dit kontor.

Ønsker du større likviditet og bedre samvittighed? Ved at leje møbler til kontor og møderum undgår du at binde penge samtidig med, du køber ind i en cirkulær tankegang.

Gode rammer for udlejning af gode møbler

Personlig og hjemlig indretning med dansk design
Et mødelokale der er skabt for rum til gode snakke

I vores lejekoncept får du adgang til et standardsortiment, der er nøje valgt ud fra møblernes design og levetid. Vælg mellem skriveborde, mødeborde, kantineborde og tilsvarende forskellige stole. Møblerne kan være nye eller brugte. Valget er dit – og uanset hvad du vælger, fremstår møblerne i god stand.

Møblerne lejer du på månedsbasis til en fast, lav pris. Der er ingen udbetaling, og du kan komme ud af aftalen med en måneds varsel. Du betaler et engangsbeløb for levering, montering og afhentning. Til gengæld undgår du at binde penge i møbler, som du kan bruge på at udvikle virksomheden.

Møblerne gør selvsagt ikke, at du driver en bedre virksomhed. Men med vores lejekoncept får du mulighed for at skabe inspirerende arbejdsmiljøer, der skaber arbejdsglæde og trivsel til fordel for virksomheden. 

 

 

Lej dig til kontorindretningen.

Brug tid og penge på forretningen

Upcycling.
Så grønt, som du ønsker det

En kantine med plads til gode snakke og en god frokost
Plads til fordybelse og ro gennem en arbejdsdag

Virksomheder er forskellige. Nogle er frontløbere på den grønne agenda, mens andre står på tæer for at leve op til reglerne. Det har vi respekt for. Vores lejekoncept er fleksibelt og giver mulighed for at vælge så grønt, som du ønsker det.

Eksempelvis kan du vælge at leje kontormøbler, der allerede har været i brug hos andre virksomheder med få eller flere brugsspor. Du kan også leje møbler, der fremstår spritnye, hvor stellene er genbrugte, men bordpladerne og polstringen på stolene er nye. Og endeligt kan du leje møbler, der kommer lige fra fabrikken. 

 

Uanset hvilken løsning du vælger, er tankegangen bag konceptet upcycling. Vi tænker cirkulært: vi får møblerne ud at leve, vi registrerer, hvilken adresse de bor på og hvor længe, vi får møblerne hjem ved endt lejemål, vi sætter dem i stand og lejer dem ud igen. Og igen…

10 fordele ved at leje møbler

Slip for at binde penge i møbler og øg din likviditet

Kend din månedlige ydelse

Få ergonomiske kvalitetsmøbler

real-estate-dimensions-block

Få inspiration og indretningshjælp

Få årligt tilbud om rådgivning om ergonomi og minimer risikoen for arbejdsskader

ecology-leaf

Støt op om en cirkulær tankegang

Få fleksibilitet – føj nemt møbler til eller fra din løsning

chair-4

Slip for at tænke på at skille dig af med møblerne igen

Frigør tid og penge til udvikling af forretningen

measure-ruler-corner

Få skræddersyet løsning, der passer til virksomhedens behov

Vil du lease eller leje dine næste kontormøbler

Hvad er bedst leje eller leasing?

Både leje og leasing af møbler har deres unikke fordele, og valget afhænger af jeres specifikke behov.

Har du behov for møbler i en kortere periode, f.eks. til et midlertidigt projekt, arrangement eller en midlertidig arbejdsplads, kan leje være den mest fleksible og omkostningseffektive løsning. Du kan få adgang til de nødvendige møbler uden at binde store pengesumme. Derudover behøver du ikke tænke på opbevaring eller afskaffelse af møblerne, hvis dine indretningsbehov ændrer sig.

Har du derimod behov for en langsigtet indretningsløsning, hvor du spreder omkostningerne over en længere periode, er leasing bedre. 

Er du i tvivl, om det er bedst at leje eller lease dine møbler, står vores indretningseksperter klar til at hjælpe.

Her får du hjælp af indretningskonsulenter og -arkitekter, der sætter en ære i at komme med den løsning, der bedst betaler sig for din virksomhed. Indretningen må gerne gøre indtryk og fremkalde wauw-effekt. Men det vigtigste er, at indretningen matcher dine behov for at skabe trivsel og produktivitet.