OFFENTLIGE VIRKSOMHEDER

Vi skaber [ lærings samarbejds reflekterende samværs ] rum til
offentlige virksomheder

Et kontor med plads til at sætte kreativiteten fri

 

 

Vi indretter offentlige virksomheder. 
Store som små. I hele landet

Indretning for offentlige virksomheder
Vi hjælper dig med at indrette din offentlige arbejdsplads

Indretning af arbejdspladsen kan være en kompleks størrelse. Farver, akustik, montering, belysning, fleksibilitet. Der er meget at forholde sig til og tage stilling til. Hos Zolutions hjælper vi dig med alt i én løsning. Vi indretter, flytter, leverer og monterer.

Sammen med dig finder vi den løsning, der passer ind i jeres rammer. Om det er til folkeskoler, gymnasier, plejehjem, hospitaler, psykiatrien, kontorlokaler eller hele domiciler, er lige meget for os. Bare det fungerer for jer. 

 

Indretning og inventar til hospitaler

Indretning til hospitaler kræver nogle helt særlige løsninger. Og der er sjældent to løsninger, der er ens. Vi ser på netop jeres behov og ønsker til blandt andet funktionalitet, fleksibilitet, hygiejne og sterilitet. Derefter skaber vi den helt rigtige løsning for jer, der skaber trygge omgivelser for patienterne og sikre arbejdsgange for medarbejderne. 

 

Vi indretter hospitaler, der skaber glæde for medarbejder og personale
Offentlige rum med plads til fordybelse

Fleksible skolemøbler og inspirerende læringsmiljøer

Skolemøbler skal understøtte god trivsel, inspiration og læring. Møbler, der giver plads til forskellige aktiviteter og mulighed for at forvandle det traditionelle klasseværelse til inspirerende læringsrum. Vi skaber kreative læringsmiljøer, hvor man kan mødes, tænke og gøre.

 

Kontorindretning, der øger produktiviteten og arbejdsglæden

Uanset om du skal have indrettet et enkelt kontorlokale, et storrumskontor, et mødelokale eller noget helt fjerde, er vi her for dig. Sammen med dig finder vi en løsning, der skaber de bedste rammer for udvikling, produktivitet og ikke mindst glade medarbejdere. 

 

Kontorindretning der skaber arbejdsglæde
Indretningsløsning til Software virksomheden Milestone Collab Center

Skabelsen af et nyt domicil

Hvordan skaber du et inspirerende arbejdsmiljø, der gør det sjovere for dine medarbejdere at møde ind på kontoret? Det ved du og dine medarbejdere bedst. Derfor lytter vi til jeres behov og ønsker, inden vi kommer med vores anbefalinger til indretning, der skaber gode og effektive arbejdsforhold for netop jer. 

 

 

 

Erfaren møbelleverandør med fokus på kvalitet

Zolutions er en erfaren møbelleverandør og har i mange år leveret møbler til den offentlige sektor af bedste kvalitet. I fællesskab med danske og udenlandske producenter har vi skabt et bredt sortiment for dig, som skal bruge nye kontormøbler og plejemøbler. Sammen med dig finder vi den bedste løsning, der skaber trivsel og velvære på din arbejdsplads – uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller design. 

 

 

Samme kontaktperson fra start til slut

Høj service og korte svartider

Gratis indretningsforslag, inden du beslutter dig

Personlig sparring både før, under og efter indretningen

Stor fleksibilitet i hele processen

Bredt sortiment af kvalitetsmøbler

 

 

Vi har hjulpet store som små virksomheder med deres indretning
Sammen skaber vi den bedste løsning for jer

Sammen skaber vi den rigtige løsning for dig

Om det er en standardløsning eller en specialløsning, er ikke vigtigt for os. Det vigtigste er, at det er den rigtige løsning for dig. Har du specielle ønsker til møbler eller indretning, løser vi dem sammen med dig. Det vi ikke har i vores sortiment, får vi skabt og produceret. Vi lytter til dine ønsker. Derefter skaber vi en løsning, der passer ind i netop jeres rammer.

 

 

Vi tager ansvar.
Både for mennesker og møbler

Et enkelt møbel eller en hel indretningsløsning?

Læringsrum, fællesrum, møderum, pusterum. Og mange andre rum. Vi indretter dem alle. Men vi hjælper dig også, når det er tid til at udskifte en enkelt kontorstol, når der er brug for et nyt opbevaringsmøbel eller noget helt tredje. For os er ingen opgave for lille. Det vigtigste er at skabe de bedste rammer for udvikling, læring og trivsel på offentlige arbejdspladser. 

 

En kontorstol eller en hel indretning

 

 

 

 

Så grønt, som du ønsker det

Indretning med plads til medarbejder
Indret dit kontor med tanke for miljøet

Hos Zolutions tænker vi bæredygtigt og har grønne ambitioner. Vi går op i møblernes tilblivelse, levetid og bortskaffelse, og og vi tilbyder bæredygtige indretningsløsninger i alle former og farver. Det er muligt at vælge møbler hos os, der lever op til anerkendte mærkningsordninger som FSC, Svanemærket og Blaue Engel. Med andre ord: Det er helt op til dig, hvor grøn netop din løsning skal være. 

 

 

 

 

+20 års erfaring med indretning til det offentlige

Vi har været i branchen i mange år. Og vi ved, at møbler til den offentlige sektor skal kunne holde til meget. Denne erfaring bruger vi til at tilpasse vores løsninger til de forskellige virksomheder, vi møder rundt i landet. 

Møbler til skoler, der er fleksible og kan holde til at være meget i brug. Møbler og indretning af kontorer, der skaber god trivsel for dine medarbejdere. Og møbler til sundhedssektoren, der kan tåle sprit og hyppig rengøring. 

Vi ser på, hvilke behov der er på netop jeres arbejdsplads og bruger vores erfaring til at skabe en optimal løsning, der passer til omgivelserne og de mennesker, der skal bruge dem. 

 

 

 

CASES

Nogle af dem, vi har indrettet for

Vi skaber rum for alle

Canon

Farver der glæder din arbejdsdag

Kuehne+Nagel

Flot og elegant indretning hos Milestone Collab Center

Milestone