SKOLER

Vi skaber [ lærings samarbejds reflekterende samværs ] rum

Skoler med plads til udvikling

Læringsmiljøer skaber rammerne for, at eleverne kan indgå i udviklende, sociale og læringsrelevante fællesskaber. Skoler skal omfavne mange kvaliteter, og det kan vi hjælpe jer med.

Et læringsmiljø med plads til alle

Læringsmiljø

Børns læring og udvikling sker i en vekslen mellem leg, planlagte aktiviteter og helt almindelige hverdagssituationer. Det stiller store krav til læringsmiljøet, hvor vores børn har deres daglige gang. Vi har mange års erfaring i at indrette skoler og læringsmiljøer efter skolens behov. Der skal være plads til samarbejde, fordybelse og ro, leg og kreativitet. 

Kreativitet

Vi ved fra forskning i kreativitet, at det er afgørende for elever, at de får et vist frirum til at prøve ting af på egen hånd. Der skal være plads til at udfolde sig. Samtidig skal der også være plads til at finde ro, fordybe sig og med energi kunne vende tilbage til fællesskabet. Der skal være en dynamik mellem at være på og at kunne trække sig.

Kreativitet, ro og fordybelse er med til at udvikle vores børn

Kontakt os
Så tager vi en snak om jeres behov

Rum i rummet skaber plads til fordybelse

Rum med
plads til alle

  • Fordybelse, ro og afslapning
  • Gruppearbejde eller selvstudie
  • Frikvarter og social læring

Sortiment

Vi tilbyder et bredt sortiment af møbler til indretningen af skoler. Møblerne skal være med til at sikre og højne fleksibilitet i forhold til indretning af lokalerne på skolen. Møblerne skal kunne bruges og invitere til de mange forskellige læringsprocesser. Sortimentet af møbler er derfor nøje udvalgt med fokus på at kunne flyttes rundt og bevæge sig på/i.

Brands

Vi samarbejder med mange forskellige brands, som har mange års erfaring med møbler til skoler og andre offentlige virksomheder. Vi indretter med de brands, der giver mening for hver enkelt projekt, vi indretter, og hvilke behov, der er. Vi går meget op i at støtte de mange danske brands i møbelbranchen, som også har mange gode bæredygtige processer i deres håndtering af møbler.

Design

Møblerne i vores sortiment er designet og produceret til at blive brugt - hver dag i mange år. De er gennemtestet og produceret i gode bæredygtige materialer med mulighed for at reparere og udskifte enkelte komponenter, og dermed forlænge møblernes levetid i stedet for at erstatte dem med nye møbler.