SKOLER OG UDDANNELSESINSTITUTIONER

Vi skaber [ lærings samarbejds reflekterende samværs ] rum

Skoler med plads til udvikling

Læringsmiljøer skaber rammerne for, at eleverne kan indgå i udviklende, sociale og læringsrelevante fællesskaber. Skoler skal omfavne mange kvaliteter, og det kan vi hjælpe jer med.

Et læringsmiljø med plads til alle

Læringsmiljø

Børns læring og udvikling sker i en vekslen mellem leg, planlagte aktiviteter og helt almindelige hverdagssituationer. Det stiller store krav til læringsmiljøet, hvor vores børn har deres daglige gang. Vi har mange års erfaring i at indrette skoler og læringsmiljøer efter skolens behov. Der skal være plads til samarbejde, fordybelse og ro, leg og kreativitet. 

Kreativitet

Vi ved fra forskning i kreativitet, at det er afgørende for elever, at de får et vist frirum til at prøve ting af på egen hånd. Der skal være plads til at udfolde sig. Samtidig skal der også være plads til at finde ro, fordybe sig og med energi kunne vende tilbage til fællesskabet. Der skal være en dynamik mellem at være på og at kunne trække sig.

Alt dette får du helt gratis inden du bestemmer dig

Dialog

Vi mødes til en snak om jeres ønsker og behov for møbler, inventar eller indretning af læringsmiljøer. Vi lytter til dig og dine visioner og kaster samtidig vores viden og erfaring ind i dialogen.

Rådgivning

Vi er eksperter i indretning af læringsrum, og vi deler gerne vores kompetencer og ekspertise med dig. Vi rådgiver dig om alt lige fra produkter, trivsel og ergonomi. Sammen kan vi skabe den helt rigtige løsning for dig.

Plantegning

Vi udarbejder en plantegning, hvor vi tager højde for arkitektur, funktion og praktiske udfordringer i rummet. Vi samarbejder tæt med dig i hele processen for at sikre, at resultatet lever op til dine forventninger.

3D tegning

Vores erfarne indretnings-arkitekter udarbejder herefter en detaljeret 3D-tegning, der bringer din idé til live og visualiserer vores indretningsforslag, så du har det bedst mulige beslutningsgrundlag.

Tilbud

Du modtager herefter et tilbud på de valgte møbler, belysning, gardiner og evt. interiør, hvilket herefter giver dig mulighed for at foretage et nøjagtigt budgetskøn og undgå uventede omkostninger.

Beslutning

Du har nu et indtryk af, hvordan rummet kan udformes og anvendes. Beslutningen er nu din, men vi håber på at få lov til at hjælpe dig helt i mål med møbler og indretning til din skole.

Nedslidte møbler og inventar?
Og ingen penge på budgettet til nye indkøb?

Vi har mere end 25 års erfaring i at finde løsninger. Og vi er ikke bange for at tænke ud af boksen for vores kunder!


BÆREDYGTIGHED
Tænk bæredygtighed ind i møbler og indretning.

UPCYCLING
Overvej om upcycling af møblerne kan være en mulighed.

✔ LEASING AF SKOLEMØBLER
Har du overvejet at lease skolemøbler? Undgå store investeringer og dermed binding af likviditet ved at lease skolemøbler frem for at købe.

FLEKSIBLE RUM
Overvej, om du har rum på din skole, som står tomme meget af dagen. Indret dem fleksibelt, så de kan bruges til flere forskellige formål. 

BENYT VORES INDRETNINGSARKITEKT
Indret et nyt fællesrum eller læringsmiljø - uden indkøb af nye møbler, men ved at anvende eksisterende møbler og inventar på en ny måde. Benyt en af vores dygtige indretningsarkitekter til et par kreative øjne på opgaven.

 

Skal vi tage en snak?


Så tag fat i en af vores dygtige konsulenter. De er altid klar på en god snak om skolemøbler og indretning af læringsmiljøer. Vi kvitterer med 2 GRATIS biobilletter (inkl. guf) som tak for snakken!

Sortiment

Vi tilbyder et bredt sortiment af møbler til indretningen af skoler. Møblerne skal være med til at sikre og højne fleksibilitet i forhold til indretning af lokalerne på skolen. Møblerne skal kunne bruges og invitere til de mange forskellige læringsprocesser. Sortimentet af møbler er derfor nøje udvalgt med fokus på at kunne flyttes rundt og bevæge sig på/i.

Brands

Vi samarbejder med mange forskellige brands, som har mange års erfaring med møbler til skoler og andre offentlige virksomheder. Vi indretter med de brands, der giver mening for hver enkelt projekt, vi indretter, og hvilke behov, der er. Vi går meget op i at støtte de mange danske brands i møbelbranchen, som også har mange gode bæredygtige processer i deres håndtering af møbler.

Design

Møblerne i vores sortiment er designet og produceret til at blive brugt - hver dag i mange år. De er gennemtestet og produceret i gode bæredygtige materialer med mulighed for at reparere og udskifte enkelte komponenter, og dermed forlænge møblernes levetid i stedet for at erstatte dem med nye møbler.