Leverandør

Dencon

Facts

Hjemmeside
www.dencon.dk

Opbevaring

 • Delta45
 • Plint
 • Denbox

Reception

 • Skranker
 • Borde
 • Opbevaring

Borde

 • Delta skriveborde
 • Kantineborde
 • Møde- og konferenceborde

Stole

 • Mødestole
 • Kantinestole
 • Barstole

Specialmøbler

 • Kundetilpassede og specielle møbler

Affaldssortering

 • Affaldssorteringsskabe 

Dencon

Bredt udvalg af møbelløsninger

Dencon tilbyder et stort udvalg af møbelløsninger af høj kvalitet til kontorer, skoler og andre offentlige rum. Med deres over 50 års erfaring er Dencon dedikert til at skabe innovative, funktionelle og æstetisk tiltalende møbler lige efter kundens behov. Du finder alt fra skriveborde og stole til opbevaringsløsninger og tilbehør, som er fremstillet i bæredygtige materialer.

Fokus på møbler til kontor, kantine og reception

Dencon fokuserer i moderne kontraktmøbler skræddersyet til nutidige virksomheder og arbejdsmiljøer. Med fokus på møbler og indretningsløsninger til kontorer, kantiner og receptioner. Med designs der er dybt forankret i menneskelig brug, funktionalitet, fleksibilitet og æstetik. Det meste af produktionen finder sted på deres fabrik i Danmark.

Dencon specialiserer sig primært i plademøbler og har investeret i moderne og effektive produktionsfaciliteter. Dette giver mulighed for at opfylde mål om at levere værdifulde produkter til både private og offentlige kunder, både inden for og uden for Danmarks grænser.

Bæredygtighed er kernen i Dencons designfilosofi

Dencon træffer hvert valg med miljøet for øje og tager ansvar for at beskytte vores fælles hjem - planeten. Hos Dencon er miljøbevidsthed ikke blot en erklæring. Dencon har været ISO 14001-certificeret siden 2002 og forpligter sig til at fremme bæredygtighed i alt, hvad de gør.

Hos Zolutions sætter vi en stor ære i at sælge møbler fra Dencon, og vi står klar til at hjælpe dig med dine nye projekter. Kontakt os i dag for at lære mere om produkterne, og lad os hjælpe dig med at skabe et arbejdsområde, der inspirerer til produktivitet.

Har du brug for rådgivning og indretningsforslag til din virksomhed? 
Kontakt os for en snak på tlf. 7070 7473 eller send en mail på web@zolutions.dk

Opbevaring

Kontormøbler

Kantine

Reception

Skriveborde fra Dencon

Med et skrivebord fra Dencon 

Denbox

Hos Zolutions er vi specialister i opbevaringsløsninger, og vi rådgiver og hjælper dig gerne med det helt rette valg af møbler. Ring til os på tlf. 7070 7473.

Plint opbevaring fra Dencon

Lorem ipsund de alkgsagas

Hos Zolutions er vi specialister i opbevaringsløsninger, og vi rådgiver og hjælper dig gerne med det helt rette valg af møbler. Ring til os på tlf. 7070 7473.

Vi indretter - og laver ikke andet

Skal vi hjælpe dig med at finde den rigtige indretningsløsning til din virksomhed?

Vi indretter for både store og små

Smukke gangarealer

Milestone - Collab Center

Indretning hos Canon

Canon

Indretning for Sorø Gymnastiskefterskole

Sorø Gymnastikefterskole

 

 

Kvalitetsmøbler med fokus på design

Dencon har en lang tradition og erfaring med at producere kontormøbler. De har specialiseret sig i kvalitetsmøbler med fokus på ergonomisk design, og med stor fokus på udvikling og produktion af kontor-, møde- og konferencemøbler, som fungerer i moderne virksomheder og skaber optimal trivsel og effektivitet på arbejdspladsen.

Fremtidens kontormiljø skal være fleksibelt. Opbevaringsserien Plint fra Dencon er skabt netop til at understøtte din virksomheds fleksible indretning. Plints fleksible og raffinerede design gør, at det kan anvendes på vidt forskellige måder.

Affaldssorteringsskabe Plint og Delta

I serien Plint indgår også sorteringsskabe til alle ti typer affald, som det er lovpligtigt for virksomheder at sorterer. Skabene er udført i ahornfinér med krydsfinérkant og du kan frit vælge mellem 20 forskellige lakfarver på korpus, fronter og sokkel. 

I Dencons opbevaringsserie Delta45 finder du også sorteringsskabe til alle ti typer affald. Delta45-serien fås i 16 forskellige farver lak samt i alle DPL standardfarver og finér. Ved valg af både Plint- og Delta45 opbevaringsserie får du her skabe og reoler i tidløst design med elegant geringssamling og uden synlige huller.

Har du brug for rådgivning og indretningsforslag til din affaldssortering? 
Kontakt os for en snak på tlf. 7070 7473 eller send en mail på web@zolutions.dk