Leverandør

Fumac

Facts

Hjemmeside
www.fumac.dk

Produkter

  • Affaldssorteringsskabe JIVE
  • Opbevaringsmøbler
  • Konference- og mødeborde
  • Kantinemøbler

Fumac

Når skraldespande bliver til møbler

Jive opbevaringsserien fra Fumac tæller nu også en affaldssorteringsløsninger, som passer derfor perfekt ind i din virksomheds indretning uanset om det er på kontoret, i receptionen, i kantinen eller i mødelokalet, hvor du måtte have brug for en eller flere praktiske, pladsbesparende og superflotte affaldssorteringsløsninger.

Med et Jive affaldsskab har du mulighed for selv at designe dit eget affaldssorteringsmøbel ved at kombinere korpus, top og tilbehør, så det passer til netop din virksomheds behov. Fumac tilbyder også helt færdigkonfigurerede løsninger. Uanset om du vælger selv at desige dit affaldssorteringmøble eller om du vælger en færdig løsning, så bestemmer du helt selv, hvilke affalds piktogrammer du placerer hvor.

Toppladerne på Jive affaldsskabene er udført i en rengøringsvenlig og slidstærk kompakt CDF med laminat, og kan fås med forskellige udskæringer alt efter type af affald du ønsker at sortere.

Husk også at affaldssorteringsløsningerne fra Fumac kan ligeledes placeres frit i rummet og derved også fungere som en rumdelere. 

Er din virksomhed klar til affaldssortering?

Fra 1. januar 2023 blev der opsat krav om, at alle virksomheder affaldssorterer deres husholdningslignende affald efter samme kriterier som private husholdninger. Vi har her på vores hjemmeside samlet alle vores bedste råd omkring affaldssortering, samt hvordan du som virksomhed sikrer, at du lever op til kravene. Læs meget mere om affaldssortering til virksomheder her.

Har du brug for rådgivning og indretningsforslag til din affaldssortering? 
Kontakt os for en snak på tlf. 7070 7473 eller send en mail på web@zolutions.dk

Pæn opbevaringsmulighed
Rum i rummet
Er du klar til de nye krav om affaldssortering?

Skal vi hjælpe dig med at finde den rigtige affaldsløsning til din virksomhed?

Vi indretter for både store og små

Smukke gangarealer

Milestone - Collab Center

Indretning hos Canon

Canon

Indretning for Sorø Gymnastiskefterskole

Sorø Gymnastikefterskole